Més control de l'incivisme en la recollida selectiva a Llagostera

02/11/2023 - 09:00

L'Ajuntament de Llagostera incrementa la vigilància en certes zones i habitatges on ha detectat "incivisme" a l'hora de fer la recollida selectiva de residus

Per fer-ho, des de l’Àrea de Medi Ambient i conjuntament amb la Policia Local, es fan diverses visites a domicilis per tal d’informar de la normativa vigent en matèria de recollida de residus i també del funcionament del sistema porta a porta.

D’aquesta manera el personal de l’Àrea de Medi ambient, acompanyat de l’Àgent Cívic i d’un agent de la Policia Local de Llagostera, ha intensificat la vigilància i les visites en els punts on s’ha detectat de forma reiterada l’incompliment dels horaris i l’abandonament de deixalles.

Durant les visites també es fa entrega d’una carta on s’informa de com fer correctament la recollida selectiva i es recorda que segons la legislació vigent les sancions imposades poden ser d’entre 400 € i 30.000 €.

Segons ha explicat la regidora de Medi Ambient, Pilar Aliu, “Llagostera disposa de diversos mecanismes per poder realitzar una bona recollida selectiva de residus municipals. Ha recordat que fer-ho" correctament comporta beneficis fiscals que poden arribar a bonificacions de fins al 40% de la taxa d’escombraries.

 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Vidreres implanta el sistema de recollida d’escombraries porta a porta a la Goba, Torrefortuna i Puigventós.

Notícia

L’Ajuntament de Santa Perpètua reorganitza les bateries de contenidors de recollida de residus municipals, redueix els contenidors de resta/rebuig i, en alguns casos, incrementa els contenidors d’envasos.

Notícia

El passat mes d'abril la Generalitat de Catalunya va presentar el mapa del cens de cobertes d’amiant de Catalunya. Una eina gràfica i interactiva, desenvolupada per l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), que permetrà avançar en les actuacions del Pla nacional per a l’erradicació de l’amiant.

Butlletí