Llavaneres celebra la Setmana Europea de l'Energia Sostenible

Font: Ajuntament de Llavaneres
14/07/2014

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres celebrarà del durant la segona quinzena de juliol la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2014. Per fer arribar a la població els objectius d'aquesta celebració, ha organitzat diferents activitats.

En primer lloc, divendres 18 de juliol, a les 17 hores al Casal de la Gent Gran, tindrà lloc la xerrada: Economia domèstica, per a donar a conèixer els avantatges de les diferents ofertes de subministrament d'energia i facilitar eines per evitar enganys en la contractació. També s'explicaran els detalls de les factures.

Aquest mateix 18 de juliol, a les 18.30 h al Passeig de la Mare de Déu de Montserrat es realitzaran activitats i jocs al voltant de l'energia. Els nens i nenes, acompanyats per pares i mares, podran participar en un taller de construcció de ginys solars. Els participants jugaran amb piles, fils elèctrics, plaques solars i motors per construir petites màquines. També hi haurà un joc de gran format per conscienciar els infants sobre les situacions quotidianes de consum energètic a la llar i la seva solució més eficient. Ecocasa és el nom de la tercera proposta, adreçada a nens a partir de 6 anys, on els participants aprendran com estalviar energia a casa.

A més, els infants de 3 a 8 anys podran interactuar amb el joc L'energia en un dia, que mostra de manera pedagògica les diferents activitats diàries d'un infant que requereixen una despesa energètica i proposa diferents opcions més o menys eficients per a cadascuna.

Finalment, durant tota la segona quinzena de juliol, de 15.30 a 21 h (dilluns a divendres) a la Biblioteca municipal es podrà visitar l'exposició: Respostes al canvi climàtic: el paper dels municipis

Plafons explicatius que defineixen els compromisos de la UE en la lluita conta el canvi climàtic i el pacte d'alcaldes. També presenten de manera didàctica les contribucions que el ciutadà pot fer en el seu dia a dia per ser més curosos amb el planeta

Notícies relacionades:

La Setmana de l'Energia proposa més de 300 activitats per millorar els hàbits en el consum energètic

AdjuntMida
Image icon setmana_energia_2014.jpg10.72 KB

Relacionats

Article

El temporal Gloria, que va passar entre els dies 20 i 23 de gener del 2020, va sacsejar el litoral tant a la seva part emergida com a la submergida.

Notícia

La policia, juntament amb la brigada, busca els infractors que no reciclen bé obrint les bosses de deixalles.

Butlletí