L'Institut per a la Sostenibilitat dels Recursos lliurarà els premis estatals 'ISR-cer' a Barcelona

18/09/2005 - 00:00
L'Institut per a la Sostenibilitat dels Recursos - Club Espanyol dels Residus (ISR-cer) lliurarà aquest dimecres 21 de setembre els premis 'ISR-cer'. L'objecte d'aquest premi és reconèixer públicament a aquelles persones, organitzacions, empreses o institucions que amb la seva actuació contribueixen de manera rellevant al compliment dels principis del Desenvolupament Sostenible.
Aquest premi, de caràcter anual, estableix 7 categories diferents que rebran el reconeixement d'aquesta prestigiosa institució que va ser creada al 1993 -antic CER-per un grup de professionals, amb l'objectiu de racionalitzar les accions públiques i privades en matèria de residus en tots els àmbits.
Així doncs, seran premiades les accions de comunicació i sensibilització a favor del desenvolupament sostenible més rellevants, les millors polítiques i actuacions de gestió, recollida i tractament de residus, les comunitats locals que han demostrat major eficiència en aquest àmbit, l'empresa amb el millor projecte professional, els municipis que han aconseguit millors resultats en relació amb els criteris de 'Ciutat Sostenible'- on la Xarxa de ciutats i pobles cap a la sostenibilitat va rebre una menció l'any 2003- i l'acció europea més rellevant en l'ús sostenible dels recursos. Finalment es premiarà una persona per la seva trajectòria professional d'excel·lència i la seva rellevància en la cultura de la sostenibilitat. L'any passat van ser guardonats Domingo Jiménez Beltrán i Santiago Marraco Solana.
L'acte tindrà lloc aquest dimecres 21 a les 13:00h al Palau de Mar [Museu d'Història de Catalunya]. Pl. Pau vila, 3 (Barcelona)

Relacionats

Butlletí