L'ICAEN fa públiques les subvencions en matèria d'estalvi i eficiència energètica

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 30 de setembre
Redacció
31/07/2008 - 00:00

L'Institut Català de l'Energia (ICAEN) acaba de fer públiques les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'estalvi i eficiència energètica. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 30 de setembre, i el període d'execució va de l'1 de gener de 2008 fins el 30 de setembre de 2009.

Règim reglat
ECF/367/2008, de 2 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de les subvencions d'estalvi i eficiència energètica en règim reglat, en el marc del Programa d'Estalvi i Eficiència Energètica.

Es poden demanar subvencions per auditories energètiques, estudis d'estalvi, eficiència i qualificació energètica d'edificis, adquisició i instal·lació de tecnologies eficients o enllumenats interior i exterior, millora de l'eficiència de les instal·lacions tèrmiques...

Règim de concurrència competitiva

ECF/368/2008, de 2 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de les subvencions d'estalvi i eficiència energètica en règim de concurrència competitiva, en el marc del Programa d'Estalvi i Eficiència Energètica.

Les corporacions i ens locals poden demanar subvenció per la millora de l'eficiència energètica en equipaments de sector terciari, tallers mecànics, per la promoció de sistemes de bicicleta pública, plans de mobilitat urbana energèticament eficients, incorporació de tecnologies de gestió energètica en flotes de transport per carretera, ja siguin de viatgers o de mercaderies...

Etiquetes: