L'exposició Reciclart a Sitges denuncia l'excés de residus

Font: XipTv

16/06/2017 - 14:52

L'exposició Reciclart denuncia un excés de residus, sobretot al mar, amb la mostra de diverses creacions artístiques que fan servir materials de rebuig reciclats.

ReciclArt és un festival dedicat a la sensibilització mediambiental des de la perspectiva de l’art, que posa l’atenció en el problema dels residus d’una manera lúdica i festiva, i alhora promou els artistes locals i fomenta una economia creativa i sostenible. 

La programació del Festival es basa en el reciclatge artístic i inclou exposicions, tallers, música, conferències, etc. Artistes i artesans que treballen a partir de materials de rebuig tornaran a exposar la seva obra al Sitges ReciclArt.

Tindran lloc en diferents espais de l'Edifici Miramar exceptuant l’Exposició “Art a les Hamaques” que es realitzarà a la Fundació Ave Maria (entrada lliure) i Festa de Cloenda a Casa Bacardí (amb invitació). 

Tots els tallers i activitats són gratuïts.


 

Municipis: 

Relacionats

Acte
06/06/2019
Sitges
Article

L'obra de Miguel Domínguez, creada amb material reciclat i més de 2.400 hores, es pot visitar fins al 15 de juliol a l'Oficina de Turisme situada a la plaça Eduard Maristany. 

Acte
05/05/2019 - 09:00
Centre d'Estudis del Mar. Sitges

Butlletí