Les biblioteques de Montcada i Reixac, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

02/12/2021 - 09:00

La Biblioteca Elisenda de Montcada acull una exposició sobre els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), marcats per l’Assemblea de Nacions Unides en el marc de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, que parlen d’eradicar la pobresa, lluitar contra  la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres.

La mostra és un projecte compartit amb les biblioteques de Ripollet i Josep Jardí, de Santa Perpètua de Mogoda, i inclou un resum de cadascun dels objectius i una selecció de documents disponibles a la Xarxa de Biblioteques Públiques de Barcelona. Al blog de les biblioteques hi ha també un apartat sobre ODS i Agenda 2030, amb tota la informació i totes les accions que es vagin fent d’ara en edavant sobre aquest projecte.

Les Biblioteques de Montcada i Reixac formen part del Grup de Biblioteques associades a la UNESCO, creat l’any 1995 per difondre els objectius de l’Organització de les Nacions Unides per a la Educació, la Ciència i la Cultura. Les biblioteques que formen el grup actualment tenen molt en compte la seva funció social, educativa i integradora.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

La regidora de Recursos Humans i Medi Ambient ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte per a la planificació i execució d’un programa de conscienciació ambiental que ha de suport a polítiques de sostenibilitat impulsades per l’Ajuntament de Reus i dirigides als centres educatius i entitats. El contracte surt amb un pressupost de licitació del 50.000 euros i tindrà una vigència de 2 anys.

Article

Des del Camp d'Aprenentatge del Bages expliquen com treballen l'ODS 17, Aliança pels objectius, conjuntament amb el Consorci del Bages per la Gestió de Residus i la Fundació Aigües de Manresa - Junta de la Sèquia. També aprofiten per llençar el repte per escoles i instituts de treballar en xarxa.

Article

Es tracta d’un projecte conjunt de l’Ajuntament i la comunitat educativa, inserit en la Xarxa d’Escoles Sostenibles de Catalunya

Butlletí