Les biblioteques de Montcada i Reixac, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

02/12/2021 - 09:00

La Biblioteca Elisenda de Montcada acull una exposició sobre els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), marcats per l’Assemblea de Nacions Unides en el marc de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, que parlen d’eradicar la pobresa, lluitar contra  la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres.

La mostra és un projecte compartit amb les biblioteques de Ripollet i Josep Jardí, de Santa Perpètua de Mogoda, i inclou un resum de cadascun dels objectius i una selecció de documents disponibles a la Xarxa de Biblioteques Públiques de Barcelona. Al blog de les biblioteques hi ha també un apartat sobre ODS i Agenda 2030, amb tota la informació i totes les accions que es vagin fent d’ara en edavant sobre aquest projecte.

Les Biblioteques de Montcada i Reixac formen part del Grup de Biblioteques associades a la UNESCO, creat l’any 1995 per difondre els objectius de l’Organització de les Nacions Unides per a la Educació, la Ciència i la Cultura. Les biblioteques que formen el grup actualment tenen molt en compte la seva funció social, educativa i integradora.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

La regidora de Recursos Humans i Medi Ambient ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte per a la planificació i execució d’un programa de conscienciació ambiental que ha de suport a polítiques de sostenibilitat impulsades per l’Ajuntament de Reus i dirigides als centres educatius i entitats. El contracte surt amb un pressupost de licitació del 50.000 euros i tindrà una vigència de 2 anys.

Article

Alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Taradell participen a la primera edició del projecte Avancem cap al residu Zero, del Servei d’educació ambiental de la Mancomunitat, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Article

Quina petjada de carboni produïm? L’alumnat del projecte “Escoles For Future! Complim la Llei 16/2017!” de l’Institut Les Vinyes de Santa Coloma de Gramenet ha analitzat la petjada de carboni a l’institut. L’anàlisi és part del treball en conscienciació ambiental que duu a terme el programa Escoles for Future que ha treballat ACPP junt amb l’Institut Les Vinyes durant aquest curs escolar 2021-2022.

Butlletí