L’Ajuntament de Parets impulsa una nova campanya per fomentar el reciclatge

18/02/2020 - 08:00

A més del repartiment de contenidors per a la recollida selectiva de papers i envasos en les diferents escoles i instituts del municipi, s'ha editat un imprès que reflecteix la realitat dels hàbits que cal potenciar per conscienciar la població sobre aquest problema, i que tothom col·labori en la millora del canvi climàtic.

El passat mes de novembre, en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, l'Escola de la Natura va fer una campanya informativa i de sensibilització envers la recollida selectiva al nostre municipi. Durant una setmana es van dur a terme diverses activitats a les escoles i es van fer enquestes per diferents carrers i barris del municipi per copsar els hàbits domèstics vinculats a la recollida selectiva.

Les dades recollides donaven resultats positius pel que fa a la participació dels paretans i les paretanes en la separació de residus. Tot i això, la informació feta pública per l'Agència Catalana de Residus indica que l'any 2018 la recollida selectiva, en relació amb el total de residus generats, va ser d'un 33,60% a Parets, és a dir, un 7,4% per sota de la dada general a tot Catalunya que és d'un 41%, i també del percentatge europeu que està en un 50%. 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Sant Celoni planeja implantar el sistema porta a porta en un termini de dos anys

Notícia
El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental presenta els nous vehicles per a la recollida selectiva
Un camió recollint un contenidor de càrrega lateral dels nous que s'han instal·lat a Granollers | Griselda Escrigas

Un camió recollint un contenidor de càrrega lateral dels nous que s'han instal·lat a Granollers | Griselda Escrigas

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental ha iniciat el procés de substitució dels contenidors de recollida de paper i cartró i d’envasos lleugers a la Llagosta per uns de nous de càrrega lateral.

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Butlletí