L’Ajuntament de Martorelles adquireix una motocicleta elèctrica

Font: Ajuntament de Martorelles
18/02/2016 - 09:23

En el marc del projecte Energiètica i el seu compromís amb l’estalvi i l’eficiència energètica, l’Ajuntament de Martorelles ha adquirit aquest mes de febrer una motocicleta elèctrica,

Ha comptat amb la col•laboració de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), a l’empresa Scutum Logistics SL per un import de 5.445,35 euros. 

Aquest scooter elèctric servirà per a que tècnics i polítics de l’Ajuntament puguin desplaçar-se pel municipi d’una manera eficient i sostenible. La motocicleta compta amb una bateria convencional que va endollada a una presa de corrent des d’un cable que surt del seient. Amb un disseny cridaner, es tracta d’un scooter eficient, lleuger, àgil i pràctic. 

L’adquisició d’aquest vehicle elèctric s’emmarca dins el projecte municipal “Energiètica: eficiència, l’ètica de l’energia” que està integrat per diverses i petites accions que, al final, han de portar un compromís d’actuacions encaminades a l’estalvi i l’eficiència en l’ús de l’energia.

 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

El punt de recàrrega de vehicles elèctrics de l’Avinguda Burgos de Mollet del Vallès ha passat de 406 recàrregues el 2020 a 1.075 l’any passat. El nombre d’usuaris també s’ha incrementat passant de 79 al 179 durant el mateix període. El punt de recàrrega de l’Av. Jaume I també mostra un augment significatiu.

Article

Evitaran l'emissió de 3.000 tones anuals de CO2 a la ciutat i el consum de 240.000 litres de gasoil a l'any.

Article

Dues actuacions cofinançades amb els fons Next Generation per promoure la mobilitat sostenible i millorar la qualitat de l’aire.

Butlletí