L’Ajuntament de Martorelles adquireix una motocicleta elèctrica

Font: Ajuntament de Martorelles
18/02/2016 - 09:23

En el marc del projecte Energiètica i el seu compromís amb l’estalvi i l’eficiència energètica, l’Ajuntament de Martorelles ha adquirit aquest mes de febrer una motocicleta elèctrica,

Ha comptat amb la col•laboració de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), a l’empresa Scutum Logistics SL per un import de 5.445,35 euros. 

Aquest scooter elèctric servirà per a que tècnics i polítics de l’Ajuntament puguin desplaçar-se pel municipi d’una manera eficient i sostenible. La motocicleta compta amb una bateria convencional que va endollada a una presa de corrent des d’un cable que surt del seient. Amb un disseny cridaner, es tracta d’un scooter eficient, lleuger, àgil i pràctic. 

L’adquisició d’aquest vehicle elèctric s’emmarca dins el projecte municipal “Energiètica: eficiència, l’ètica de l’energia” que està integrat per diverses i petites accions que, al final, han de portar un compromís d’actuacions encaminades a l’estalvi i l’eficiència en l’ús de l’energia.

 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Una actuació que reduirà el consum energètic i la quantitat de CO2 emeses aproximadament a la meitat

Article

L'Ajuntament de Martorelles i la Biblioteca municipal s'han sumat a un projecte afavoreix el coneixement i la col·laboració de la ciutadania en la protecció dels cursos fluvials de les conques del Besòs i la Tordera. S'afegeixen a altres 11 municipis de les conques que participen al projecte durant l'any 2024.​

Notícia

S'ampliarà la xarxa metropolitana pública actual de 10 a 102 a finals del 2024

Butlletí