L’Ajuntament de Constantí assumirà la gestió directa del servei de l’aigua al municipi

23/12/2019 - 08:00

Durant aquest últim any s’ha creat una Comissió Especial per estudiar quina era la fórmula més idònia per a la gestió de l’aigua

El Ple de l’Ajuntament de Constantí ha aprovat el canvi de model en la gestió de l’aigua, que passarà a ser municipal a partir d’aquest pròxim any. Els regidors han arpovat que la gestió de l’aigua l’assumeixi directament l’Ajuntament després que aquest servei s’hagi prestat a través d’un contracte d’arrendament de serveis amb Sorea des de l’any 1991.

Durant aquest últim any s’ha creat una Comissió Especial per estudiar quina era la fórmula més idònia per a la gestió de l’aigua. Després de diverses reunions i d’acord amb les conclusions de la memòria justificativa d’aquesta comissió, finalment s’ha decidit optar per la via de la gestió directa, el que segons l’Ajuntament comportarà un estalvi econòmic i una millora del servei. El nou model permetrà gestionar de manera conjunta el servei de l’aigua tant al nucli urbà com al Polígon Industrial (fins ara es feia de manera separada).

La municipalització del servei contempla la contractació d’una empresa externa de serveis per realitzar les tasques de manteniment, i la delegació a BASE de la Diputació de Tarragona de la gestió de recaptació dels ingressos. De moment, aquesta gestió directa del servei es farà per un període temporal de 2 anys, després dels quals es farà una nova valoració i estudi. 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El servei ha permès identificar els trams amb major concentració de sediments al llarg de 175 quilòmetres de canonades en 35 municipis

Notícia

Els estats que pateixen i patiran amb més duresa els efectes del canvi climàtic reclamen un “pacte d’emergència” per prendre mesures que frenin l’augment de les temperatures. El seu objectiu més immediat és pressionar a la cimera climàtica COOP26 que tindrà lloc a Glasgow (Escòcia) el proper mes de novembre perquè s’adoptin polítiques que evitin la “catàstrofe climàtica” imminent.

Acte
20/09/2021 - 16:30
Cau Jove, avinguda verge de Montserrat s/n Sant Vicenç de Montalt

Butlletí