La roba ja no és un residu de moda a Viladecans

01/12/2022 - 21:04

El mercat de segona mà de Viladecans tenca la Setmana Europea de Residus, una setmana plena de tallers i activitats per conscienciar sobre el consum més conscient i sostenible.

Viladecans ha fixat la seva mirada en el tèxtil, una indústria en la que només un 1% dels 100.000 milions de peces de roba acaba sent reciclada, tot i que a Catalunya la recuperació del tèxtil arriba al 12%.

En aquest context, avui s'ha dut a terme un mercat de roba de segona mà ubicat en la deixalleria municipal de Viladecans, en la que no només s'han pogut adquirir peces de gran valor a un bon preu, sinó que a més s'ha convertit en una festa amb estil.

El mercat ha comptat amb un DJ oferint música en directe, i un pica-pica que ha donat peu a parlar entre els assistents sobre la moda envers la sostenibilitat.

Perquè en aquesta Setmana de la Prevenció de Residus, queda clar que anar a la moda i ser sostenible, ja no és incompatible.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Durant la Setmana Europea de Prevenció de residus les 19 escoles que formen part d'Escoles + sostenibles de Sant Feliu han dut a terme diferents accions simbòliques per visibilitzar aquest projecte.

Article

L’Ajuntament de Viladecans ha implantat una nova iniciativa en defensa de la sostenibilitat i la reducció de generació de residus, amb l’objectiu d’aconseguir la neutralitat climàtica i la transició cap a un model de ciutat sostenible. 

Notícia

El servei municipal de neteja viària i recollida de residus de Viladecans s'encamina cap a un canvi significatiu. La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Viladecans va aprovar el 29 de març les condicions d'un nou contracte que estarà vigent al llarg d'una dècada, previsiblement a partir de la tardor. 

Butlletí