La roba ja no és un residu de moda a Viladecans

01/12/2022 - 21:04

El mercat de segona mà de Viladecans tenca la Setmana Europea de Residus, una setmana plena de tallers i activitats per conscienciar sobre el consum més conscient i sostenible.

Viladecans ha fixat la seva mirada en el tèxtil, una indústria en la que només un 1% dels 100.000 milions de peces de roba acaba sent reciclada, tot i que a Catalunya la recuperació del tèxtil arriba al 12%.

En aquest context, avui s'ha dut a terme un mercat de roba de segona mà ubicat en la deixalleria municipal de Viladecans, en la que no només s'han pogut adquirir peces de gran valor a un bon preu, sinó que a més s'ha convertit en una festa amb estil.

El mercat ha comptat amb un DJ oferint música en directe, i un pica-pica que ha donat peu a parlar entre els assistents sobre la moda envers la sostenibilitat.

Perquè en aquesta Setmana de la Prevenció de Residus, queda clar que anar a la moda i ser sostenible, ja no és incompatible.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La Gran Clariana del parc de les Glòries de Barcelona ha acollit l'acte conjunt de cloenda de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. S'hi han instal·lat dues tones de residus procedents de la recollida selectiva per simbolitzar la generació actual i els objectius que es volen assumir.

Notícia

L'Ajuntament de Viladecans va guanyar el Premi 2022 per la iniciativa “Viladecans Repara”, que impulsa la reparació i donar vida a objectes sota el mantra de "Reutilitza, repara, regaudeix".

Butlletí