La roba ja no és un residu de moda a Viladecans

01/12/2022 - 21:04

El mercat de segona mà de Viladecans tenca la Setmana Europea de Residus, una setmana plena de tallers i activitats per conscienciar sobre el consum més conscient i sostenible.

Viladecans ha fixat la seva mirada en el tèxtil, una indústria en la que només un 1% dels 100.000 milions de peces de roba acaba sent reciclada, tot i que a Catalunya la recuperació del tèxtil arriba al 12%.

En aquest context, avui s'ha dut a terme un mercat de roba de segona mà ubicat en la deixalleria municipal de Viladecans, en la que no només s'han pogut adquirir peces de gran valor a un bon preu, sinó que a més s'ha convertit en una festa amb estil.

El mercat ha comptat amb un DJ oferint música en directe, i un pica-pica que ha donat peu a parlar entre els assistents sobre la moda envers la sostenibilitat.

Perquè en aquesta Setmana de la Prevenció de Residus, queda clar que anar a la moda i ser sostenible, ja no és incompatible.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El servei municipal de neteja viària i recollida de residus de Viladecans s'encamina cap a un canvi significatiu. La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Viladecans va aprovar el 29 de març les condicions d'un nou contracte que estarà vigent al llarg d'una dècada, previsiblement a partir de la tardor. 

Article

Les minideixalleries mòbils que s’apropen als barris ara contaminen menys. S'ha substituït el vehicle del servei per un d’elèctric, que se suma al vehicle de gas que fa servir des de la tardor l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Article

El Pacte de Viladecans pel Clima posa en marxa 8 accions per fer front al malbaratament alimentari

Butlletí