La recollida selectiva amb contenidors tancats al Pont de Vilomara i Rocafort arriba al 67%

24/01/2024 - 09:00

Ja fa un any i mig que el Pont de Vilomara i Rocafort va establir el nou model de recollida de residus

Durant tot aquest temps s'ha aconseguit millorar la recollida selectiva dels residus de tal manera que actualment un 67 % de la recollida de residus és selectiva i només un 33 % és resta quan l'any 2021 aquests percentatges eren del 19 % per la selectiva i del 81 % per la fracció resta.

També s'han augmentat les entrades a les deixalleries fixes i mòbils incrementant l'aportació que fan els vilomarencs i vilomarenques en residus de grans dimensions que cal dur a la deixalleria.

Tot i això hi ha coses que cal millorar, com no barrejar residus o bé no llençar sorres de gat o bolquers a la fracció orgànica perquè s'han de reciclar correctament a la fracció resta. No deixar bosses o deixalles de grans dimensions fora dels contenidors o bé que no s'ha de forçar la tapa gran dels contenidors sinó que sempre s'ha d'obrir la petita amb la targeta o bé amb l'aplicació.

 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

S'obren els punts de lliurament de les targetes per fer ús dels nous contenidors de recollida selectiva

Notícia

L'Ajuntament de Cunit canviarà el model de recollida de residus actual per un model que combina la recollida porta a porta i els contenidors intel·ligents.

Notícia

Les dades del 2023 del Consorci del Bages per a la gestió de residus apunten una bona progressió de la gestió de residus en els municipis consorciats (Bages i part del Moianès)

Butlletí