La Fira del Medi Ambient i la Sostenibilitat de Sant Feliu de Guixols creix i es converteix en un referent dins del sector

27/09/2017 - 08:03

Sant Feliu de Guíxols ha tancat la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb la Fira del Medi Ambient i la Sostenibilitat.

Aquest certàmen que ja té 7 anys ha sabut reinventar-se i exprimint totes les possibilitats que avui donen els productes i la tecnologia d'estalvi energètic s'ha convertit en un referent del sector. A Sant Feliu s'hi podien trobar expositors de mobilitat sostenible, d'estalvi d'energia a la llar i a les empreses, de protecció de la natura i turisme sostenible i noves tecnologies. Fins i tot hi havia ofertes de cursos per una conducció més sostenible.


 

Relacionats

Notícia

Sant Feliu de Guíxols ha posat en marxa una prova pilot de cotxe compartit entre la ciutadania. Per a fer-lo servir, l’usuari s’ha de descarregar una aplicació mòbil i des d’allà podrà reservar l’hora que més l’interessa.

Article

L’activitat “Camins Escolars” torna un curs més per fomentar que els infants vagin a l’escola a peu i de forma autònoma

Notícia
La sortida en bicicleta amb escolars que s'ha fet a Olot

La sortida en bicicleta amb escolars que s'ha fet a Olot

La campanya s'acompanya de diversos materials i pretén arribar tant a infants i famílies com a professionals de la salut i a l'administració per impulsar la mobilitat escolar en bicicleta com una estratègia de millora de la salut pediàtrica.

Butlletí