La Fira de la Mobilitat Sostenible del Vallès arriba a Sabadell amb la participació de 73 ponents de prestigi nacional i internacional

31/03/2019 - 10:02

Les persones visitants trobaran una zona expositiva de 3.600 m2 que inclourà una mostra de models reals de vehicles sostenibles i totes les novetats del mercat per a que tothom es pugui fer una idea de com avança aquest sector.  En concret, es preveu la presència de 14 expositors.

Entre els expositors estarà el Centre de Recursos del Vehicle Elèctric, CREVE que és un centre pioner dissenyat específicament per donar serveis en les tecnologies del vehicle elèctric lleuger com empreses del sector del vehicle, patinet o bicicleta.

D’altra banda el públic visitant podrà experimentar els serveis reals, manipular els productes i viure de primera mà la mobilitat sostenible (Test&drive, tallers demostratius). Algunes de les activitats previstes adreçades al públic en general són Taller de la bicicleta: porta la teva i posa-la a punt, Viu la força de l’acceleració del Tesla de 0 a 50 Km/h, Carregar el teu vehicle elèctric a casa, net i fàcil!, Taller demostratiu de l’electrificació d’una bicicleta urbana

La Fira de la Mobilitat Sostenible inclourà també jornades tècniques que  preveuen reunir 73 ponents de prestigi nacional i internacional. Alguns dels ponents més destacats seran Joan Herrera, Director general de l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE); Mireia Gascón, d’IS Global; Ole Thorson, consultor de mobilitat; Esther Anaya, d’Imperial College London, o Miquel Martí, de Moventia. Les jornades tècniques preveuen reunir  200 professionals del sector. El programa inclourà 26 sessions de treball orientades al debat, a la reflexió i a la presentació i avaluació de solucions.

Organitzadors

Com a organitzadors de la Fira està l’Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell i el Gremi de Tallers de Reparació i Venda d’Automòbils i Recanvis de Sabadell i Província de Barcelona. La Fira també compta amb el patrocini de Ippon Motor Vallès Toyota, Transports Urbans de Sabadell i Moventia, amb el suport de PostCarCity com a comitè científic i més de 15 col·laboradors tècnics. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Estratègia EDUSI Sabadell – fons FEDER.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Els nous vehicles són una de les mesures impulsades amb la voluntat de fomentar una mobilitat més sostenible a la ciutat. També s'ha aprovat adquirir diversos vehicles elèctrics o de baixes emissions i arribar a tenir completament renovades dues terceres parts de la flota municipal destinada a serveis tècnics i manteniment. També, properament es podrà ampliar la flota de busos híbrids.

Acte
Notícia

El recinte firal de la ciutat  preveu reunir més de 70 ponents de prestigi nacional i internacional i 250 professionals del sector a més d’una mostra de models reals de vehicles sostenibles amb l’objectiu de ser l’epicentre d’aquest àmbit els dies 4, 5 i 6 d’abril

Butlletí