La cúpula de la sostenibilitat s’instal·la a Falset

Font: Descobrir

01/06/2023 - 08:19

La instal·lació, pionera al país, ofereix experiències immersives gratuïtes per a tots els públics

L’entitat reusenca Còdol Educació porta a Falset (Priorat), del 27 de maig a l’11 de juny, una proposta que no deixarà ningú indiferent. Es convida el públic a entrar a la primera cúpula de la sostenibilitat del país, per viure-hi dues experiències immersives i artístiques adaptades al públic escolar, familiar i general. 

L’activitat ‘L’Art de la sOH!stenibilitat’ anima a repensar, en família, la nostra manera de viure, mentre que ‘La vida en jOH!c’ planteja quins principis fan que la vida sigui sostenible i reflexiona sobre com podem aplicar aquests principis a les situacions quotidianes del nostre dia a dia per crear, entre tots, una cultura regeneradora. El joc de llums, la música, els audiovisuals i els materials didàctics tan acurats que acompanyen aquestes activitats faran gaudir els petits i els grans.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

S'amplia l'oferta amb l’entrada en servei de l’antic laboratori de l’Estació de Tractament d’Aigua Potable com a espai d’aprenentatge.

Article

L’Ajuntament de Reus ha elaborat la guia “A Reus, festes sostenibles” amb l’objectiu d’oferir idees i recomanacions als organitzadors d’esdeveniments a la ciutat per tal d’aconseguir unes festes més respectuoses amb el medi ambient.

Notícia

El programa Naturalitza’t de l’Ajuntament de Cambrils ha finalitzat el curs amb una trobada dels centres educatius per compartir idees i propostes. L’alumnat va exposar els projectes mediambientals treballats a classe en un mercat d’experiències a la plaça de la Vila obert a tota la ciutadania.

Butlletí