Joves europeus participen en un intercanvi a Girona que denuncia les males pràctiques ambientals

Font: Ajuntament de Girona
29/03/2016 - 09:01

33 joves d’arreu d’Europa se citen a Girona per posar sobre la taula la problemàtica mediambiental en el marc del projecte Upbeat on the environment.

Upbeat on the environment és el nom de l’intercanvi europeu impulsat per l’Associació Taller d’Art, Cultura i Creació, finançat pel programa La Juventud en Acción d’Erasmus+ i amb col·laboració de la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona. Upbeat se celebra a Girona des del 20 fins el 28 de març i participen 33 joves de diversos països d’Europa –Malta, Grècia, Hongria, Suècia, Letònia i Espanya-.

Durant els nou dies de durada de l’intercanvi, els participants debatran al voltant de les males pràctiques que les persones desenvolupen vers el medi ambient, i elaboraran un decàleg de bones pràctiques a implementar per tractar de revertir la problemàtica actual.

Els i les joves treballaran amb la finalitat de produir una mostra final que vinculi dansa i percussió i que inspiri als assistents a que se sumin en la lluita per preservar el medi ambient. Aquesta performance final, oberta a tota la ciutadania, s'ha celebrat el dissabte 26 de març a les 17 h a la plaça de la Independència (Girona).

El primer projecte internacional organitzat per TACC al municipi

Tot i que, l’Associació Taller d’ Art, Cultura i Creació fa cinc anys que organitza activitats de l’àmbit de la mobilitat internacional, és la primera vegada que l’ intercanvi europeu es desenvolupa a Girona. En aquesta ocasió, l’Alberg Cerverí i el Centre Cívic Pedret han estat els dos espais de la ciutat en els que han transcorregut el gruix de les activitats programades durant el projecte. 


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

El consistori estudiarà cas per cas cada centre per tal d’implementar mesures que permetin allunyar-ne els cotxes per reduir la perillositat i la contaminació i per fer entorns més agradables. Es treballarà en tres fases d’actuacions: d’implementació immediata, d’embelliment i de consolidació

Acte
16/11/2023 - 00:00
Palau de Congressos de Girona
Acte
16/04/2024 - 00:00
Girona

Butlletí