Impulsen un projecte d’inserció laboral per protegir el bosc del Burgar

12/03/2018 - 12:09

Un grup de sis joves en risc d’exclusió social s’encarregaran de netejar el bosc del Burgar, a la serra del Montsià. 

Formen part d’un projecte d’inserció laboral que impulsa la Fundació Astres amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ràpita i l’assessorament del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE). Aquest matí s’ha signat el conveni entre les tres institucions que permetrà protegir el bosc i reinserir persones amb discapacitat.

El Bosc del Burgar és un dels indrets més emblemàtics de la serra del Montsià dins el terme de la Ràpita, i és apreciat per la seua densa vegetació, entre els que es troba el pi blanc, una espècie autòctona. Els treballs estan dirigits a minimitzar els efectes del canvi climàtic i prevenir incendis forestals. Els duran a terme un equip de sis joves en risc d’exclusió social o amb alguna discapacitat intel·lectual i comptaran amb el suport tècnic del COPATE.

La Fundació Astres forma part del Grup Plataforma Educativa, on també hi ha la Fundació Gentis, i té com objectiu la inserció laboral i educativa de persones amb discapacitat. Aquest és el projecte més gran que els han encarregat a les Terres de l’Ebre.


 

Relacionats

Article

La producció de residus cau un 3% amb el confinament però creix el consum a les llars a les dues comarques ebrenques.

Notícia
Cicles biològics en parcs i platges metropolitans durant el confinament

La reducció de l'activitat humana durant el confinament per la COVID-19 ha afavorit que els parcs i les platges metropolitans s'hagin convertit en refugis de natura. El resultat ha estat un augment de fauna difícilment observable en circumstàncies normals, com ara flamencs, cabirols o senglars.

Acte

Butlletí