Implementació d'una polsera de calor per als treballadors de la neteja a Tarragona

13/07/2023 - 10:00

Tarragona impulsa per aquest estiu una sèrie de mesures per tal de millorar el dia a dia dels treballadors de la neteja davant l'arribada de l’onada de calor. 

Per una banda, s’ha implementat una polsera de calor, que portaran tots els treballadors i treballadores que facin tasques al carrer i que, a través d’un avís al dispositiu mòbil, va mesurant la temperatura corporal del treballador i alerta del risc d’hipertèrmia o cop de calor. 

Les fases són tres en funció de les temperatures ambientals: la groga, la taronja i la vermella i preveuen, en primer lloc, incrementar el nombre de vehicles amb aire condicionat; un augment de rotacions entre els treballadors; se’ls facilitarà aigua en tot moment i en casos extrems, es posposaran els treballs per a altres hores del dia, quan baixi la temperatura.  
 


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
10/05/2024 - 00:00
Tarragona
Notícia

Els cicles Cultura o Extinció i Climactives porten una trentena d'activitats a la ciutat per conscienciar sobre el canvi climàtic. Les activitats, organitzades per Cultura, Joventut i Cooperació, són gratuïtes i es duran a terme aquest mes maig i al juny.

Notícia

L’IMET ha aprofitat les vacances de Nadal per avançar en les accions de confort tèrmic a les llars d’infants municipals

Butlletí