Il·lustradors s’uneixen per a conscienciar sobre la importància de l’ús de les energies renovables

28/03/2021 - 16:46
Il·lustració de lyona_ivanova

Il·lustració de lyona_ivanova

Barcelona Energia inicia la campanya #BarcelonaEnergiaIlustrada de la mà de coneguts il·lustradors per conscienciar sobre la importància d’utilitzar un model energètic sostenible.

Barcelona Energia, la comercialitzadora pública de l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana llença la campanya #BarcelonaEnergiaIlustrada, una acció amb diferents il·lustradors de renom per a conscienciar sobre la importància d’utilitzar un model energètic sostenible.

Amb el propòsit de contribuir a la transició energètica i fomentar les energies renovables, Barcelona Energia comptarà amb la col·laboració de diferents il·lustradors fins a finals de juny, els quals seran els encarregats de transmetre els valors de la companyia, sostenibilitat i honestedat, a través de la seva perspectiva per tal d’arribar als més de mig milió de seguidors que acumulen entre tots als seus perfils de xarxes socials.

Per a Xavier Balsa, Responsable de màrqueting i comunicació de Barcelona Energia: “estem molt contents de poder col·laborar amb joves il·lustradors que estan conscienciats amb el medi ambient i així ho volen transmetre als seus seguidors. Els seus perfils comparteixen els nostres valors de sostenibilitat i honestedat i creiem que poden transmetre molt bé el missatge que ofereix Barcelona Energia”.

La il·lustradora que iniciarà l’acció és Marta Puig, coneguda com a Lyona Ivanova (@lyona_ivanova a Instagram), que compta amb més de 200.000 seguidors en aquesta xarxa social. Puig, és una jove nascuda a Esparreguera, dedicada al món de la il·lustració i la realització i en el seu perfil d’Instagram publica il·lustracions que tracten sobre temes d’actualitat des d’un punt de vista irònic i directe.

Durant el mes d’abril, Javier Royo (@javirroyo), saragossà, serà el segon il·lustrador en participar en l’acció amb en el seu perfil d’Instagram, el qual compta amb 235.000 seguidors i és on expressa l’actualitat de manera il·lustrada.

Ana Jiménez, coneguda a Instagram com @mercrominah, amb més de 100.000 seguidors publica il·lustracions sobre la vida quotidiana amb un to humorístic i serà l’encarregada de crear els grafismes durant el mes de maig.

Barcelona Energia, energia 100% renovable

Barcelona Energia és la comercialitzadora elèctrica pública més gran de l’Estat i la seva vocació és estar al servei de la ciutadania, oferint un servei de qualitat, transparent i de proximitat, l’objectiu del qual no sigui el benefici econòmic, sinó el benestar i l’apoderament de la ciutadania.

Així doncs, amb aquesta acció, la comercialitzadora pública aconsegueix transmetre el seu compromís amb el medi ambient a través d’una altra perspectiva; il·lustradors conscienciats amb les energies renovables.

Amb 4.700 punts de subministrament públics i més de 3.500 persones usuàries i empreses, Barcelona Energia continua treballant cap a una transició energètica oferint electricitat d’origen 100% renovable i sostenible a tots els seus usuaris, impulsant un model energètic bastat en l’eficiència, la generació d’energies renovables i la participació ciutadana.


 

Categories: 

Relacionats

Opinió

Avui, segons les dades de la Generalitat hi ha 50 instal·lacions d’autoconsum compartit (de les més de 10.000 que hi ha en total), i la majoria no han pogut veure encara reflectits els seus estalvis en una factura.

Notícia

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el document on s’estableix el full de ruta que seguirà a l’hora de planificar i aplicar noves polítiques i actuacions presents i futures encaminades a combatre el canvi climàtic a nivell local i global.

Notícia
Visita de la presidenta de la Diputació a la xarxa de calor de la Sénia

Visita de la presidenta de la Diputació a la xarxa de calor de la Sénia

La presidenta de la institució ha conegut de prop les instal·lacions que ho fan possible. Aquest mateix dissabte Noemí Llauradó també ha visitat a Amposta les obres de l'edifici del Sindicat, que acollirà el FabLab de les Terres de l'Ebre.

Butlletí