Igualada se suma a la Setmana de l'energia per un consum responsable

L'ajuntament impulsarà un programa per retallar les emissions de CO2
Font: Aj. Igualada
18/10/2008 - 00:00

Igualada es capbussa a partir d'aquest dilluns en la Setmana de l'energia. Del 20 al 26 d'octubre tindran lloc diverses activitats lúdiques que pretenen a la vegada conscienciar la població sobre l'estalvi i l'ús d'energies netes.

L'espai de debat s'oferirà amb una xerrada a l´espai cívic centre sobre l´estalvi energetic a partir d´un us eficient del vehicle. La proposta més lúdica tindrà lloc el diumenge 26 al matí: la plaça de cal Font serà l'escenari de la Festa de l'energia, a partir de dos quarts d´11 del matí i fins al migdia. A més de repartir material sobre l'estalvi energètic, s'hi instal·larà un scalèxtric que funciona amb energia solar i s'oferirà una xocolatada cuinada amb aquesta energia neta.

D'altra banda, el regidor d´Urbanisme Antoni Pàmies ha anunciat que, amb l'objectiu d'estalviar energia i reduir la contaminació, la ciutat impulsarà un programa per a retallar les emissions de CO2. D'aquesta manera, l'ajuntament  pretén conscienciar la població sobre la importància que té per al medi ambient i l'economia l'estalvi d'energia.

Municipis: 

Relacionats

Acte
Notícia

El Centre Cívic Nord, l’Espai Cívic Centre i el Centre Cívic de Fàtima obriran de forma ininterrompuda especialment en les hores de més calor entre les 12 h i les 18 h

Notícia

Gran èxit els tallers sobre reciclatge domèstic per a persones grans dels centres residencials d'Igualada.

Butlletí