Igualada engega una campanya de civisme i sensibilització ambiental a les escoles

15/04/2023 - 10:00

S'han realitzat diversos tallers per a nens i nenes amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de separar els residus i les conseqüències de males pràctiques.

L'Ajuntament d’Igualada ha engegat una campanya de civisme centrada en la prohibició de llençar bosses d’escombraries dins de les papereres, una mala pràctica que darrerament s’ha detectat en diferents punts de la ciutat. Així, s’ha començat amb uns tallers per a nens i nenes amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de separar els residus i les conseqüències de males pràctiques com aquesta.

La primera xerrada ha tingut a l’escola Gabriel Castellà amb els alumnes de primària i se seguirà amb altres escoles. En els tallers s’explicarà als nens i nenes on va cada residu i la importància de fer-ho bé. En el marc de la mateixa campanya, s’ha editat un full explicatiu on s’explica la prohibició de llençar bosses d’escombraries a les papereres i la sanció de fins a 400 euros que suposa fer-ho.

A més a més, cal destacar que els tallers a l’aula es reforçaran amb la campanya de repartiment de bosses de selectiva, bujols airejats (per a l’orgànica) i bosses compostables


 

Municipis: 

Relacionats

Article

L'Ajuntament d'Igualada valora com un èxit la campanya "Mercats més sostenibles" al Mercat de la Masuca. L’acció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada, el Mercat de la Masuca i l’escola Pia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Notícia

El PTT de Sant Celoni ha rebut el primer premi del guardó ImpulsFP que atorga el Departament d'Educació de la Generalitat, corresponent al servei territorial Maresme-Vallès Oriental. 

Notícia

Una quinzena de centres transmeten l'ensenyament d'aquesta tècnica.

Butlletí