Es renova la climatització del Teatre d'Agramunt

05/09/2018 - 11:55

El nou sistema amb biomassa i terra radiant reduirà el consum i solucionarà els problemes de temperatura actuals.

L'Ajuntament d'Agramunt ha iniciat les obres que permetran renovar el sistema de climatització del Casal Agramuntí. Concretament, l'actuació preveu la instal·lació d'una caldera de biomassa i de terra radiant, tenint en compte que l'actual sistema havia donat molts problemes i el seu consum era molt elevat. 

L'actuació també permetrà modificar el pendent del pati de butaques per tal d'eliminar la rampa d'entrada i, al mateix temps, millorar la visibilitat des de les butaques. L'obra, amb un pressupost de 184.046 euros, rebrà 100.000 euros de finançament europeu a través dels fons Leader. La resta serà d'aportació municipal, tot i que el consistori ja ha sol·licitat un ajut a la Diputació de Lleida a través de la línia d'arranjament i adequació d'equipaments culturals. 

Amb aquesta obra es pretén resoldre els problemes existents i, al mateix temps, reduir l'elevat cost energètic de l'equipament. A més, amb aquesta actuació, s'eliminaran totes les barreres arquitectòniques que hi ha al Casal Agramuntí.

Cal tenir en compte que l'any 2015 ja es va adequar el vestíbul en aquest sentit. Està previst que les obres tinguin una durada d'uns dos mesos, de manera que el servei de cinema quedarà interromput durant aquest període


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

El Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona a Reus tindrà una caldera de biomassa que abastirà d’energia el centre, el CEE Alba i l’Escola Oficial d’Idiomes.

Notícia

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix alimentarà la caldera de biomassa de l’escola Jaume Ferran i Clua amb estella produïda al Centre Logístic del Servei Comarcal de Biomassa Forestal. El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat l’adhesió de l’entitat, que se suma als nou usuaris que ja té el servei comarcal.

Article

El municipi cobreix ja el 75 % dels consums de calor dels edificis municipals amb biomassa, i enguany preveu arribar al 100 %.

Butlletí