Es renova la climatització del Teatre d'Agramunt

05/09/2018 - 11:55

El nou sistema amb biomassa i terra radiant reduirà el consum i solucionarà els problemes de temperatura actuals.

L'Ajuntament d'Agramunt ha iniciat les obres que permetran renovar el sistema de climatització del Casal Agramuntí. Concretament, l'actuació preveu la instal·lació d'una caldera de biomassa i de terra radiant, tenint en compte que l'actual sistema havia donat molts problemes i el seu consum era molt elevat. 

L'actuació també permetrà modificar el pendent del pati de butaques per tal d'eliminar la rampa d'entrada i, al mateix temps, millorar la visibilitat des de les butaques. L'obra, amb un pressupost de 184.046 euros, rebrà 100.000 euros de finançament europeu a través dels fons Leader. La resta serà d'aportació municipal, tot i que el consistori ja ha sol·licitat un ajut a la Diputació de Lleida a través de la línia d'arranjament i adequació d'equipaments culturals. 

Amb aquesta obra es pretén resoldre els problemes existents i, al mateix temps, reduir l'elevat cost energètic de l'equipament. A més, amb aquesta actuació, s'eliminaran totes les barreres arquitectòniques que hi ha al Casal Agramuntí.

Cal tenir en compte que l'any 2015 ja es va adequar el vestíbul en aquest sentit. Està previst que les obres tinguin una durada d'uns dos mesos, de manera que el servei de cinema quedarà interromput durant aquest període


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

La biomassa és una font d'energia renovable segura i eficient que contribueix en la gestió forestal, dona un nou ús als residus forestals i permet un estalvi important en el cost del combustible.

Notícia

L'AMB instal·la tres calderes de biomassa que escalfaran l'aigua i calefactaran una escola, una comissaria local, un complex escolar i esportiu i altres edificis municipals. La inversió, d'1,1 milions d'euros, s'integra en el Programa d'actuacions en paisatges naturals i urbans de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Acte
14/12/2021 - 10:30
15/12/2021 - 10:30
Sessió virtual via Zoom

Butlletí