Es publica una auca per fomentar el civisme a Cabrera de Mar

02/01/2017 - 11:07

L’auca es distribuirà entre els alumnes de les escoles del municipi i es podrà trobar en els equipaments i en els comerços que ho sol·licitin.

Amb l’objectiu de combatre les actituds incíviques, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha editat una auca que exposa la problemàtica des d’un enfocament positiu i amb un to humorístic. L’auca presenta així una versió gràfica de les actuacions que poden interferir en la convivència ciutadana. S’incideix d’aquesta manera en les pintades en espais públics, la gestió dels residus domèstics, l’estacionament de vehicles, els excrements dels gossos, el soroll fora d’hores, les imprudències a la via pública, la convivència a la platja i l’abocament de trastos al carrer.

La campanya es completarà amb la distribució de l’auca entre els estudiants de les dues escoles de la població. De la mateixa manera també serà visible en edificis municipals i en els establiments comercials que així ho hagin sol·licitat.


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Acte
Notícia

 

La mostra s'ha instal·lat a la plaça de Santa Anna i ha constat de tres activitats: un iglú transparent on s'ha pogut fer un escape room fins diumenge 1 de març, un joc de cubs amb informació sobre el canvi climàtic que es podrà visitar a la Biblioteca Pompeu Fabra fins el 14 de març, i una visita guiada el dissabte 29 per diferents llocs de Mataró on l’Ajuntament fa actuacions de mitigació/adaptació a la nova realitat climàtica.

Notícia

El consistori ha organitzat xerrades informatives i prepara una bonificació fiscal per la instal·lació de plaques. Dos col·lectius d'instal·lació d'energia fotovoltaica, com són Col·lectiu Solar i Som Energia han realitzat xerrades sobre els seus serveis a la Sala Nova, els passats dies 17 de gener i 7 de febrer, respectivament.

Butlletí