Es publica una auca per fomentar el civisme a Cabrera de Mar

02/01/2017 - 11:07

L’auca es distribuirà entre els alumnes de les escoles del municipi i es podrà trobar en els equipaments i en els comerços que ho sol·licitin.

Amb l’objectiu de combatre les actituds incíviques, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha editat una auca que exposa la problemàtica des d’un enfocament positiu i amb un to humorístic. L’auca presenta així una versió gràfica de les actuacions que poden interferir en la convivència ciutadana. S’incideix d’aquesta manera en les pintades en espais públics, la gestió dels residus domèstics, l’estacionament de vehicles, els excrements dels gossos, el soroll fora d’hores, les imprudències a la via pública, la convivència a la platja i l’abocament de trastos al carrer.

La campanya es completarà amb la distribució de l’auca entre els estudiants de les dues escoles de la població. De la mateixa manera també serà visible en edificis municipals i en els establiments comercials que així ho hagin sol·licitat.


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El programa municipal Escoles + sostenibles comptarà a partir del curs 2021-2022 amb quatre nous integrants, que col·laboraran amb el compromís de fer de Sant Feliu una ciutat més sostenible. Les escoles bressol Patufet, Fàbregas, Tambor i Ginesta impulsaran a partir d'aquest any un seguit d'accions per a la millora ambiental, que complementaran les que ja desenvolupaven per aconseguir que aquests equipaments educatius i les seves comunitats educatives siguin més respectuosos amb l'entorn.

Article

L’espai, punt de trobada de més de 400 joves a l’estiu, fa campanya pel reciclatge i promou la mobilitat no contaminant

Acte
20/09/2021 - 16:30
Cau Jove, avinguda verge de Montserrat s/n Sant Vicenç de Montalt

Butlletí