Es presenta a Palamós el projecte 'Compromís per a la Sostenibilitat Turística Comarques de Girona Biosphere'

16/10/2023 - 09:00

L'objectiu és proporcionar eines i metodologia per millorar la gestió sostenible de les empreses

La Cambra de Comerç de Palamós ha presentat avui el projecte 'Compromís per a la Sostenibilitat Turística Comarques de Girona Biosphere'. Es tracta d'un segell de qualitat que certifica les empreses i entitats del sector turístic que aposten per una gestió responsable i respectuosa a les comarques gironines. Aquest projecte, que és una formació pionera en matèria de gestió sostenible, vol alinear-se amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides i afegir valor als productes de les empreses que hi aposten afavorint la diferenciació de marca.

Avui, Dia Internacional del Turisme, s'ha presentat una nova certificació que vetlla per la qualitat del medi ambient de les empreses turístiques de la demarcació. Es tracta de 'Compromís per la Sostenibilitat Turística Comarques de Girona Biosphere', un segell que dona un valor afegit a les empreses del sector que aposten pel medi ambient. Pol Fages, president de la Cambra de Comerç de Palamós, explica la finalitat d'aquesta certificació.

Fages ha detallat quins són els requisits que han de tenir les empreses que vulguin adherir-se a aquest segell de qualitat. La gestió d'aquesta certificació, que compta amb el suport de la Diputació de Girona, anirà a càrrec dels equips tècnics de la Cambra de Comerç de Palamós i el Grup Costa Brava Centre.

 


 

Municipis: 

Relacionats

Article

El projecte SOULFOOD recull l’experiència de productors agrícoles locals per tal de desenvolupar solucions digitals per lluitar contra el malbaratament alimentari.​

Article

L’Ajuntament de Blanes continua dinamitzant els mercats de proximitat amb una nova acció. Durant aquesta setmana ha començat a repartir 7.000 envasos reutilitzables, amb l’objectiu de reduir residus i promoure el reciclatge, mentre aposta també pel comerç local

Article

A partir de l’any 2025, tots els municipis hauran de tenir taxa diferenciada i no deficitària de residus que permeti implantar una taxa justa segons el comportament de cada llar en la gestió de residus. Sallent, conjuntament amb el Consorci del Bages per a la gestió de residus, implantarà aquest nou sistema a partir del 2024.

Butlletí