Encara podeu participar a la tercera edició del concurs audiovisual: Els teus objectius

Font: ACCA
05/10/2011 - 00:00

L'Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) us conviden a participar fins el 14 de novembre a la tercera edició del concurs audiovisual Els teus objectius.

Per fer-ho només cal enviar una foto, un vídeo o una micropoesia via Twitter en què s'expliqui alguna petita acció quotidiana que es dugueu a terme per una societat més sostenible. Aquest any, com que abraça el període vacacional, si l'acció tracta sobre turisme sostenible, tindreu més possibilitats de guanyar un premi!

A més de la modalitat de Twitter, aquest any també hem posat en marxa dues noves categories (que se sumen a la de "públic general"): centres de secundària i organitzacions.

Si les vostres accions són les més interessants podreu rebre premis que van des d'un cap de setmana amb un àpat degustació a Els Casals (una estrella Michelin), una excursió en caiac pel Ter, una sessió de Nautic coaching, una nit en una de les cabanes als arbres que hi ha a Sant Hilari Sacalm o un brunch per a dues persones en un dels cafès amb més encant de Barcelona (el Cafè Federal).

Per més informació, podeu consultar: www.elsteusobjectius.cat

També us podeu fer fans del concurs al Facebook i seguir la campanya a Twitter.

AdjuntMida
Image icon logo_elsteusobjectius.gif11.17 KB

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Butlletí