En marxa la instal·lació solar a una escola a Sant Pol de Mar

16/06/2021 - 12:28

El Dia Mundial del Medi Ambient se celebra el 5 de juny a tot el món, i Sant Pol de Mar han aprofitat el amb l'entrada en servei de les plaques solars fotovoltaiques de l'escola Sant Pau.

L'Alcalde Albert Zanca i la regidora de Medi Ambient, Isabel Llari, s'han acostat fins a l'equipament públic per veure de prop la instal·lació dels 70 panells solars, els quals són capaços de generar fins a 30 mil Kwh/any d'energia neta.

Gràcies a aquesta instal·lació ens podrem estalviar fins a 11.821 kg anuals d'emissions contaminants i es generarà el 43% de les necessitats d'electricitat del centre, fet molt remarcable atesa l'entrada en vigor de les noves tarifes del preu de la llum que encareixen el consum elèctric en les franges diürnes.
 

  • Potència Pic Instal·lada: 18.9 kWp
  • Potència Nominal: 17kW
  • Energia Anual Generada: 30.104 kWh
  • Quota d'Autoproducció Anual: 43%
  • Estalvi Emissions de CO2: 11.821 kgCO2/any


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Malgrat de Mar tindrà plaques solars per produir energia per a l'autoconsum de les oficines de la casa consistorial. Aquests dies es porten a terme els treballs d'instal·lació dels panells fotovoltaics que permetran obtenir un 37% d'autoconsum i reduir sis tones d'emissions de CO₂. 

Notícia
Panells a l'Ajuntament de Teià

Panells a l'Ajuntament de Teià

Mitjançant aquesta actuació, que se suma a les ja realitzades a l’edifici de l’Ajuntament i el poliesportiu, el municipi augmenta la seva aposta per l’autosuficiència i per reduir la importació d’energia procedent de la xarxa a partir de recursos renovables i autogestionables.

Notícia

L'Ajuntament d'Argentona ha iniciat la instal·lació de 30 nous panells fotovoltaics a la coberta de l'edifici de l'Ajuntament nou, una inversió que està finançada a parts iguals per la Diputació de Barcelona i una línia d'ajuts provinents dels fons europeus FEDER, dins del programa per a l'impuls de les entitats locals cap a una economia baixa en carboni. 

Butlletí