Els voluntaris recullen 320 quilos de residus en la jornada de neteja de l'entorn a Sant Vicenç de Montalt

23/12/2017 - 13:41

Una cinquantena de voluntaris van participar en una nova jornada popular de neteja de l'entorn del municipi el dissabte 25 de novembre dins del ‘Clean up-day’, una jornada europea de neteja d’espais naturals, que s’emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

La recollida es va fer a l'entorn del carrer Canigó, una zona on s’acostumen a produir abocaments incontrolats, amb el suport de l’ADF Serralada del Montalt. En total es van recollir 320 quilos de brossa, principalment plàstics, llaunes, papers, envasos i restes vegetals i de materials d’obra.  

L’activitat estava pensada perquè pares, mares i fills i grups d'amics poguessin compartir una jornada lúdica i de conscienciació cívica, netejant espais naturals, esmorzant plegats i gaudint els més petits amb l’inflable que va cedir l’Agència de Residus de Catalunya, on un monitor els va ensenyar a reciclar correctament.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt agraeix la tasca i la col·laboració dels voluntaris, grans i petits, en la conservació i cura del nostre entorn més proper.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia
El focus de l’edició d’enguany són els residus “invisibles”

Del 21 al 29 de novembre s’organitzen arreu d'Europa accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. El focus de l’edició d’enguany són els residus “invisibles”, per conèixer i ser conscients de la motxilla de residus que arrosseguen els productes. La major part de les activitats seran virtuals i es presenta com a novetat a Catalunya el portal català de recursos virtuals de la Setmana

Article

El documental “Molta Merda” està produït pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM), presentat per Quim Masferrer i pertany a la campanya de conscienciació “Recicla i guanyaràs”

Notícia

La policia, juntament amb la brigada, busca els infractors que no reciclen bé obrint les bosses de deixalles.

Butlletí