Els voluntaris recullen 320 quilos de residus en la jornada de neteja de l'entorn a Sant Vicenç de Montalt

23/12/2017 - 13:41

Una cinquantena de voluntaris van participar en una nova jornada popular de neteja de l'entorn del municipi el dissabte 25 de novembre dins del ‘Clean up-day’, una jornada europea de neteja d’espais naturals, que s’emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

La recollida es va fer a l'entorn del carrer Canigó, una zona on s’acostumen a produir abocaments incontrolats, amb el suport de l’ADF Serralada del Montalt. En total es van recollir 320 quilos de brossa, principalment plàstics, llaunes, papers, envasos i restes vegetals i de materials d’obra.  

L’activitat estava pensada perquè pares, mares i fills i grups d'amics poguessin compartir una jornada lúdica i de conscienciació cívica, netejant espais naturals, esmorzant plegats i gaudint els més petits amb l’inflable que va cedir l’Agència de Residus de Catalunya, on un monitor els va ensenyar a reciclar correctament.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt agraeix la tasca i la col·laboració dels voluntaris, grans i petits, en la conservació i cura del nostre entorn més proper.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
08/06/2022 - 00:00
Centre Cívic el Gorg, Riera del Gorg s/n. Sant Vicenç de Montalt
Notícia

Sant Vicenç de Montalt fa un pas endavant substituint el combustible per climatitzar dos edificis municipals amb una sola caldera de biomassa i una xarxa per distribuir l’energia produïda.

Notícia

Amb la cessió d’un hort municipal a l’Institut Esteve Albert, l’Ajuntament reforça la dimensió educativa d’aquests espais, que ja són presents a les escoles Sant Jordi i Sot del Camp.

Butlletí