El Sant Jordi Club es cobrirà de plaques fotovoltaiques

03/03/2023 - 08:27

L’energia generada per aquestes plaques fotovoltaiques, juntament amb les que es col·locaran, més endavant, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, cobrirà pràcticament tots els consums energètics ordinaris del conjunt d’edificis de l’Anella Olímpica.

La instal·lació garantirà un estalvi anual de 89,1 tones de CO2. Per tant, serà un salt de gegant en l’estratègia de transició ecològica i ambientalització de l’Anella Olímpica.

Aquest projecte s’afegeix a altres accions en l’àmbit energètic a l’Anella Olímpica, com la col·locació progressiva de llums LED o la substitució dels equips de climatització per models nous més eficients, amb una reducció de prop d’un 35% del consum en els últims 10 anys.

També es fomenta la recollida selectiva i el reciclatge de residus durant els esdeveniments que hi tenen lloc, amb una atenció especial a l’eliminació de plàstics d’un sol ús, que se substitueixen per material compostable o reutilitzable. A més, sempre que és possible, s’afavoreix l’economia circular cedint material reaprofitable a entitats socials.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Les Piscines Municipals de Manresa reduiran un 35% el consum energètic amb la posada en marxa de 500 plaques fotovoltaiques

Notícia

L'Ajuntament de Vilanova del Vallès instal·la plaques fotovoltaiques per a subministrament a l'escola la Falguera.

Notícia
Panells a l'Ajuntament de Teià

Panells a l'Ajuntament de Teià

Mitjançant aquesta actuació, que se suma a les ja realitzades a l’edifici de l’Ajuntament i el poliesportiu, el municipi augmenta la seva aposta per l’autosuficiència i per reduir la importació d’energia procedent de la xarxa a partir de recursos renovables i autogestionables.

Butlletí