El Sant Jordi Club es cobrirà de plaques fotovoltaiques

03/03/2023 - 08:27

L’energia generada per aquestes plaques fotovoltaiques, juntament amb les que es col·locaran, més endavant, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, cobrirà pràcticament tots els consums energètics ordinaris del conjunt d’edificis de l’Anella Olímpica.

La instal·lació garantirà un estalvi anual de 89,1 tones de CO2. Per tant, serà un salt de gegant en l’estratègia de transició ecològica i ambientalització de l’Anella Olímpica.

Aquest projecte s’afegeix a altres accions en l’àmbit energètic a l’Anella Olímpica, com la col·locació progressiva de llums LED o la substitució dels equips de climatització per models nous més eficients, amb una reducció de prop d’un 35% del consum en els últims 10 anys.

També es fomenta la recollida selectiva i el reciclatge de residus durant els esdeveniments que hi tenen lloc, amb una atenció especial a l’eliminació de plàstics d’un sol ús, que se substitueixen per material compostable o reutilitzable. A més, sempre que és possible, s’afavoreix l’economia circular cedint material reaprofitable a entitats socials.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Vuit projectes per instal·lar plaques fotovoltaiques en grans equipaments de la ciutat de Barcelona.

Article

El port català es convertirà en un hub que produeix i subministra energia renovable al mateix temps que descarbonitza l'activitat portuària.

Article

Per segon any consecutiu, la comercialitzadora pública d’electricitat contribuirà a reduir l’impacte ambiental d’un dels actes culturals més rellevants de Barcelona

Butlletí