El repte ‘Residu Zero’ arriba a Pallejà

09/03/2023 - 09:00

La vila acollirà un cicle de xerrades enfocades a fomentar les alternatives als productes d’un únic ús

L’Ajuntament de Pallejà, amb la col·laboració de Rezero, impulsa un cicle amb sis sessions – per les quals cal inscripció – dirigides a aprofundir en les alternatives als productes d’un sol ús; a difondre en quins comerços del municipi es poden comprar productes sense envasos, ecològics o de proximitat. A més, també s’exposaran alternatives per la higiene i la neteja domèstica sense tòxics.

Amb la finalitat de facilitar la reducció dels residus diaris, les persones participants que assisteixin a un major nombre de sessions rebran un lot d’elements reutilitzables.

 

Programació

Els tallers es desenvoluparan els dijous a la Sala Gran del Castell. Concretament, els 16, 23 i 30 de març, el 13 i 20 d’abril i l’11 de maig, a partir de les 18.30 hores.

 

Per a assistir a les trobades, cal sol·licitar-ho omplint el formulari habilitat pel consistori, trucant al 936 630 000 o adreçant un correu electrònic a plj.mediambient@palleja.cat.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Viladecans va guanyar el Premi 2022 per la iniciativa “Viladecans Repara”, que impulsa la reparació i donar vida a objectes sota el mantra de "Reutilitza, repara, regaudeix".

Article

Re-connecta: un espai per donar una segona vida a petits electrodomèstics i connectar amb la comunitat.

Notícia

El servei municipal de neteja viària i recollida de residus de Viladecans s'encamina cap a un canvi significatiu. La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Viladecans va aprovar el 29 de març les condicions d'un nou contracte que estarà vigent al llarg d'una dècada, previsiblement a partir de la tardor. 

Butlletí