El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac treballa en un programa d'educació ambiental

Font: Diputació de Barcelona
07/11/2011 - 00:00

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, dins de les actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), està treballant en l'elaboració d'un programa d'educació ambiental al parc.

De fet, aquest 9 de novembre, tindrà lloc la primera reunió amb els equipaments del parc per esbossar els objectius i les directrius del que ha de ser un Pla d'Educació Ambiental comú per tot l'àmbit de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Aquesta proposta es va debatre en la Comissió Consultiva i Fòrum Permanent de la CETS, una trobada que va comptar amb l'assistència de representants d'entitats locals dels municipis del parc, empreses turístiques i de serveis, i institucions públiques dedicades al Medi Ambient i al Turisme.

Respecte la CETS i, en condició de Fòrum Permanent, es va informar sobre el resultat de l'auditoria de verificació, i l'estat del programa d'actuacions d'enguany. El grup de treball està realitzant reunions de treball sectorials per tal de treballar en l'execució de les actuacions planificades relacionades, sobretot,  amb la conservació del patrimoni natural i la creació de productes turístics.

Relacionats

Article

Més d'1 miler d'estudiants dels centres educatius de Llefià, La Salut i Sant Roc han participat de la segona edició de la Fira dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Article

El Jardí Agroecològic de Barberà del Vallès va acollir la seva primera visita escolar el passat 16 de maig. Va ser l'alumnat de 3r de primària de l’Escola Del Bosc qui va inaugurar aquest espai que neix amb la voluntat de desenvolupar experiències i activitats educatives relacionades amb l’agroecologia i el medi ambient per a la ciutadania, escoles, famílies i empreses.

Notícia

El programa Naturalitza’t de l’Ajuntament de Cambrils ha finalitzat el curs amb una trobada dels centres educatius per compartir idees i propostes. L’alumnat va exposar els projectes mediambientals treballats a classe en un mercat d’experiències a la plaça de la Vila obert a tota la ciutadania.

Butlletí