El parc de Can Vidalet a Esplugues obre la seva Aula d'Educació Ambiental

05/06/2018 - 14:53

Font: Komunica Press

El parc de Can Vidalet ha obert una Aula d'Educació Ambiental amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la conservació del medi ambient.

A l'aula, de gestió municipal, s'hi organitzaran diverses activitats per involucrar les persones visitants en l'anomenada ecologia urbana verda.

La primera experiència que ja es pot visitar és l'exposició Escarabats insòlits, on es poden veure escarabats reals, i fins i tot vius, i conèixer la gran diversitat d'aquests insectes i les seves adaptacions per sobreviure.

Aquesta representació forma part de la col·lecció Miquel Tomás Rafales, que es compon de més de 17.000 exemplars de 7.000 espècies diferents de tot el món, resultat de 36 anys d'investigació, col·leccionisme i intercanvi.

L'exposició, que fins ara s'obria només els diumenges d'11.30 a 13.30, es podrà visitar a partir del maig i fins al 23 de juny, també els dissabtes, d'11.30 a 13.30 hores, i els dijous, de 17.30 a 20 hores. També es poden fer visites guiades sota petició.

L'obertura de l'aula ha estat inclosa com a esdeveniment associat a la Setmana Verda de la Unió Europea.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Per intentar que  l’educació ambiental i a favor de la sostenibilitat continuï sent present als centres educatius durant el confinament, l'Ajuntament de El Prat de Llobregat envia periòdicament un butlletí amb recursos perquè el professorat el pugui treballar als centres educatius.

Notícia

En el marc de les propostes de servei comunitari i dins el  projecte Alumnes Gestors del Territori, l'Ajuntament del Prat durant els darrers cursos escolars s'ha ofert  que l'alumnat  conegui i participi activament en la gestió d’alguns espais naturals.

Butlletí