El parc de Can Vidalet a Esplugues obre la seva Aula d'Educació Ambiental

05/06/2018 - 14:53

Font: Komunica Press

El parc de Can Vidalet ha obert una Aula d'Educació Ambiental amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la conservació del medi ambient.

A l'aula, de gestió municipal, s'hi organitzaran diverses activitats per involucrar les persones visitants en l'anomenada ecologia urbana verda.

La primera experiència que ja es pot visitar és l'exposició Escarabats insòlits, on es poden veure escarabats reals, i fins i tot vius, i conèixer la gran diversitat d'aquests insectes i les seves adaptacions per sobreviure.

Aquesta representació forma part de la col·lecció Miquel Tomás Rafales, que es compon de més de 17.000 exemplars de 7.000 espècies diferents de tot el món, resultat de 36 anys d'investigació, col·leccionisme i intercanvi.

L'exposició, que fins ara s'obria només els diumenges d'11.30 a 13.30, es podrà visitar a partir del maig i fins al 23 de juny, també els dissabtes, d'11.30 a 13.30 hores, i els dijous, de 17.30 a 20 hores. També es poden fer visites guiades sota petició.

L'obertura de l'aula ha estat inclosa com a esdeveniment associat a la Setmana Verda de la Unió Europea.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha dut a terme diferents actuacions per assolir una mobilitat més sostenible i segura a l’entorn i als accessos als centres educatius. Així, la ciutat compta amb una xarxa de camins escolars en els quals any rere any s’han anat introduint millores, no només en la senyalització sinó també en altres àmbits, com l’urbanístic, amb la construcció de nous carrils bici o de passos de vianants elevats. També s'ha regulat la velocitat dels vehicles a l'entorn de les escoles amb la creació de les zones 30.

Notícia

Els alumnes de 4t i 5è de l'escola Mediterrània han tingut la visita de la Camilla Kranzusch, una noia de 24 anys que està creuant Europa a peu fins al Marroc amb l'objectiu de plantar arbres contra la crisi climàtica. Una aventura que Kranzusch va començar després d'escoltar un discurs del Ministre Federal de Desenvolupament, Gerd M'ller, en el que explicava que Àfrica encara és una espurna d’esperança contra la catàstrofe climàtica. que si Àfrica copiava el nostre camí intensiu en carboni, s'acabaria la catàstrofe climàtica.

Notícia
Esplugues prova un prototip de camió elèctric de recollida de residus

L’Ajuntament d’Esplugues ha enviat una carta als 400 establiments comercials que generen un major volum de residus per informar-los de la posada en marxa d’una campanya destinada a augmentar la recollida selectiva dels seus residus. Les principals novetats són la implantació d’un sistema d’identificació en tots els contenidors de selectiva (orgànica, envasos, vidre i paper) i d’una plataforma d’elevació a 80 recipients per al vidre.

Butlletí