El Maresme celebra la campanya 'Recicla i guanyaràs'

Font: Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme

21/12/2017 - 13:16

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM) reparteix prop de 2.000 calendaris d’advent i 4.000 imants de nevera en accions de carrer als 27 municipis consorciats.

Des de dissabte 25 de novembre i fins dimarts 28 de novembre, el Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM), ha repartit prop de 2000 calendaris d’advent i 4000 imants de nevera als 27 municipis consorciats de la comarca, entre els quals es troba Santa Susanna. L'acció forma part de la campanya "Recicla i guanyaràs". 

Tant el calendari d’advent com l’imant de nevera estan personalitzats amb la imatge i l’eslògan de la campanya. A més, les capses del calendari d’advent comptem amb dibuixos originals de la fotògrafa i artista gràfica mataronina Marga Cruz, amb motius representatius de la comarca del Maresme.

Per tal de fer el repartiment als 27 municipis consorciats, s’ha previst una acció de carrer a cada vila, protagonitzada per estudiants de l’Institut del Teatre, per tal de donar visibilitat a la campanya de conscienciació sobre el reciclatge. Aquestes accions començaran dissabte 25 de novembre i finalitzaran dimarts a la tarda. 

La campanya “Recicla i guanyaràs” s’ha plantejat des del CTRSUM com una acció de diverses setmanes de durada, en la que el contingut és més important que els impactes publicitaris. En aquest sentit, en les properes setmanes s’incorporaran al material de campanya vídeos virals, peces de grafisme adreçades als més petits, nous vídeos per explicar la campanya a les visites del Consorci i un documental sobre la realitat del reciclatge i la gestió dels residus a casa nostra.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Mataró implanta una plataforma informàtica per millorar el seguiment del contracte de recollida de residus i neteja

Notícia

Ha començat a operar la nova empresa concessionària del servei públic de recollida de residus urbans de Teià

Article
Es publica una Guia per una bona gestió de residus

Arenys de Mar continua realitzant accions de la campanya de sensibilització "Arenys ho aporta tot" per avançar cap a un horitzó de residu zero.

Butlletí