El Biciregistre i l'obligatorietat del casc per als ciclistes urbans, a debat

La Diputació de Barcelona també lliurarà bicicletes a 15 ajuntaments
Font: Diputació de Barcelona
29/04/2013 - 00:00

La Diputació de Barcelona organitza demà, dimarts 30 d'abril, una jornada de debat sobre la bicicleta als municipis. Al llarg de la trobada es presentarà el paper que està jugant la corporació com a soci fundador de la Red de Ciudades por la Bicicleta, associació que impulsa el Biciregistre a nivell nacional, i es debatrà, entre d'altres qüestions, sobre l'obligatorietat de l'ús del casc per part dels ciclistes urbans.

Paral·lelament i en el marc de la jornada, la diputada adjunta de Medi Ambient, Mercè Rius, farà lliurament de 15 bicicletes per a policies i tècnics locals de 15 ajuntaments de la demarcació de Barcelona per tal que puguin impulsar tasques de vigilància ambiental i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic.

Els 15 municipis receptors de les bicicletes seran: Berga, Calella, Cardedeu, Castellnou de Bages, Cornellà de Llobregat, Malgrat de Mar, Mataró, Mollet del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Tiana, Vilanova i la Geltrú i Vilassar de Mar.

La cessió de les bicicletes tindrà lloc a les 9.30h, a la plaça de l'Escola d'Estudis Fotogràfics del recinte de l'Escola Industrial de Barcelona (c/ Comte d'Urgell, 187).

Posteriorment, la diputada adjunta de Medi Ambient, Mercè Rius, atendrà els mitjans de comunicació sobre la proposta de modificació del Reglament General de Circulació que contempla l'obligatorietat de l'ús del casc per part dels ciclistes urbans i sobre el Biciregistre.

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí