El Berguedà inicia la recollida de la matèria orgànica als grans productors

06/11/2017 - 12:33

Dijous 2 de novembre es va iniciar, a Berga, la recollida de la matèria orgànica als grans productors com botigues, supermercats, restaurants o hotels, un pas més cap al nou model de recollida de residus al Berguedà. 

Els camions passaran per la ciutat cada dia entre 4 i les 8 del vespre, l’horari és el que s’adapta millor a les necessitats de tots els productors, segons va explicar el conseller de Territori i Medi Ambient, Francesc Xavier Francàs. Cada establiment té un o més bujols, de mides diverses, que els camions passaran a buidar regularment.

La campanya www.triem.cat fa un nou important per millorar les dades de reciclatge al Berguedà.

Les millores en el servei de recollida de residus a Berga van començar amb un reforç de la recollida de vidre en grans productors; ara és el torn de la matèria orgànica; i al llarg del proper any ha de ser una realitat en tots els tipus de residus.

Al Berguedà hem decidit que cal augmentar la quantitat de residus separats, perquè si triem bé els residus, contribuirem a conservar el medi ambient. Per això demana la col·laboració. 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El compromís de comerciants i restauradors amb el compliment del sistema de recollida porta a porta a Igualada fa créixer els nivells de recollida selectiva.

Notícia
El servei començarà el 27 de juny

Aquesta setmana informadors ambientals visiten els comerços per resoldre dubtes i lliurar-los tot el material que necessiten

Notícia

Ja existeixen associacions de municipis per la recollida selectiva porta a porta a Catalunya i València i s'està treballant en una entitat a Andalusia.

Butlletí