El Berguedà es prepara per implantar el porta a porta

09/07/2018 - 13:00

El ple extraordinari del Consell Comarcal del Berguedà, celebrat el dimecres 13 de juny de 2018, va aprovar per unanimitat els contractes per a la implantació nou model de gestió residus. 

L’import previst per al material és de 1.234.701 euros amb l’IVA inclòs

La recollida de residus porta a porta s’implantarà, a partir de l’1 d’octubre, a 12 municipis del Berguedà: Avià, Bagà, Berga. Casserres, Cercs, Gironella, Guardiola de Berguedà, La Pobla de Lillet, Olvan, Puig-reig, Sant Julià de Cerdanyola i Vilada. Es tracta dels municipis que tenen més de 500 habitatges o bé que han demanat expressament incloure-s’hi com Vilada i Sant Julià de Cerdanyola.

En els darrers mesos de l’any, s’hi aniran incorporan la resta de municipis amb l’habilitació d’àrees tancades, amb control d’accès i amb contenidors per a les quatre fraccions: rebuig, envasos lleugers, paper i cartó i vidre.

 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Lleida ha iniciat la recollida selectiva de residus porta a porta a una part dels barris de Pardinyes i Balàfia i ha posat a disposició de la ciutadania una app del porta a porta.

Notícia

El proper 25 de maig començarà a funcionar el nou model de recollida de residus a Calaf. Un cop realitzats tots els passos previs per part de l'Ajuntament, es farà efectiva la implantació del sistema porta a porta. Prèviament, durant el mes de maig, s'intensificaran les accions de comunicació per tal de fer arribar a tota la població la informació i el material necessari per realitzar la correcta gestió dels residus.

Notícia

Força participació i poques incidències en la primera nit de recollida de residus porta a porta al Vendrell. El veïnat dels nuclis de Sant Vicenç de Calders, el Nou Vendrell i Torreblanca s’han estrenat en aquest nou sistema que és només el començament d’un pla per a millorar en matèria de reciclatge. En aquest sentit, la regidoria de Recollida de Residus i de Medi Ambient anuncia que amplia de un a tres dies la recollida de poda a tot el municipi.

Butlletí