El Berguedà es prepara per implantar el porta a porta

09/07/2018 - 13:00

El ple extraordinari del Consell Comarcal del Berguedà, celebrat el dimecres 13 de juny de 2018, va aprovar per unanimitat els contractes per a la implantació nou model de gestió residus. 

L’import previst per al material és de 1.234.701 euros amb l’IVA inclòs

La recollida de residus porta a porta s’implantarà, a partir de l’1 d’octubre, a 12 municipis del Berguedà: Avià, Bagà, Berga. Casserres, Cercs, Gironella, Guardiola de Berguedà, La Pobla de Lillet, Olvan, Puig-reig, Sant Julià de Cerdanyola i Vilada. Es tracta dels municipis que tenen més de 500 habitatges o bé que han demanat expressament incloure-s’hi com Vilada i Sant Julià de Cerdanyola.

En els darrers mesos de l’any, s’hi aniran incorporan la resta de municipis amb l’habilitació d’àrees tancades, amb control d’accès i amb contenidors per a les quatre fraccions: rebuig, envasos lleugers, paper i cartó i vidre.

 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia
FOTO: ALBA MARINÉFUENTE: AGÈNCIA DE RESIDUS DE CATALUNYA

FOTO: ALBA MARINÉFUENTE: AGÈNCIA DE RESIDUS DE CATALUNYA

L'èxit a Riudecanyes i Riudecols propicia la seva expansió amb la finalitat de millorar el reciclatge

Notícia

L’Ajuntament de Vallbona ha decidit canviar el sistema de recollida dels residus municipals al porta a porta atès que està demostrat que és el que aconsegueix un percentatge més elevat de reciclatge i que permet assolir les quotes exigides per Europa i l’Agència de Residus de Catalunya.

Notícia

A partir de gener es preveu implantar un nou sistema que garantirà la recollida “porta a porta” a tot el municipi de les fraccions orgànica, rebuig, paper-cartró i envasos

Butlletí