El Berguedà es prepara per implantar el porta a porta

09/07/2018 - 13:00

El ple extraordinari del Consell Comarcal del Berguedà, celebrat el dimecres 13 de juny de 2018, va aprovar per unanimitat els contractes per a la implantació nou model de gestió residus. 

L’import previst per al material és de 1.234.701 euros amb l’IVA inclòs

La recollida de residus porta a porta s’implantarà, a partir de l’1 d’octubre, a 12 municipis del Berguedà: Avià, Bagà, Berga. Casserres, Cercs, Gironella, Guardiola de Berguedà, La Pobla de Lillet, Olvan, Puig-reig, Sant Julià de Cerdanyola i Vilada. Es tracta dels municipis que tenen més de 500 habitatges o bé que han demanat expressament incloure-s’hi com Vilada i Sant Julià de Cerdanyola.

En els darrers mesos de l’any, s’hi aniran incorporan la resta de municipis amb l’habilitació d’àrees tancades, amb control d’accès i amb contenidors per a les quatre fraccions: rebuig, envasos lleugers, paper i cartó i vidre.

 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

S'ha avaluat la quantitat d'elements impropis del rebuig orgànic des Castell a Menorca, que per ser aprofitable ha d'estar per sota del 15%​

Article

Abans de la implantació del sistema Porta a Porta, el percentatge de recollida selectiva de residus era del 45 %.

Notícia

L'Ajuntament de Cunit canviarà el model de recollida de residus actual per un model que combina la recollida porta a porta i els contenidors intel·ligents.

Butlletí