Eivissa pren mesures per incentivar l’estalvi d’aigua

29/09/2022 - 12:24

Tota l'illa es troba en prealerta per sequera des del passat 8 de setembre

L’Ajuntament d’Eivissa ha decidit aplicar mesures de conscienciació i d’estalvi d’aigua. Unes mesures preses per la Comissió municipal de sequera, davant el nivell de prealerta declarat a tota l’illa d’Eivissa des del passat 8 de setembre. La prealerta durarà 3 mesos. Segons explica el regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, no es tracta d’una situació greu, però cal estar preparats.

No s’aplicaran restriccions pròpiament dites, però es farà una feina de comunicació i conscienciació per reduir el consum d’aigua entre la ciutadania i recomanacions per als grans consumidors, com hospitals o hotels. S’aturarà l’extracció d’aigua de pou i es farà una persecució intensa de les fuites d’aigua. També s’aturarà l’aigua de les fonts en parcs públics i es posarà un horari reduït per a les dutxes de les platges.

 


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
17/03/2024 - 10:00
Carrer Verge de Montserrat. Cornellà de Llobregat
Notícia

S’enviaran cartes a 24.000 persones que fan un consum excessiu d’aigua i a 250 grans consumidors (algunes indústries, grans superfícies, etc.) per demanar-los un ús responsable de l’aigua.

Notícia

Els Mercats de Barcelona estan implementant diferents mesures per garantir un ús responsable de l’aigua, en un context en què aquest recurs és cada vegada més preuat, a través d’iniciatives de conscienciació dirigides als comerciants dels mercats i a la seva clientela.

Butlletí