Ecodistricte Industrial, pol verd d'activitat

Font: Ajuntament de Barcelona i La Vanguardia

09/03/2020 - 08:00

Barcelona vol integrar els polígons del nord de la ciutat com a pols d’activitat, ja que  generen llocs de treball i riquesa.

La dinamització dels polígons industrials ha estat una de les línies de treball dels plans de barris 2016-2020 de ciutat, on s’han impulsat tres programes a mida: màrqueting digital, eficiència energètica i aquest 2020 el d’economia circular. Remarcar també que s’ha posat en marxa un servei de prototipatge i impressió 3D a 7 empreses, així com diferents microactuacions encaminades a l’activació de l’economia: programa Barris d’Oficis i Recondueix el teu futur professional.

Més informació al següent reportatge de La Vanguardia.

Per més informació.

Els barris del Bon Pastor, de Baró de Viver i de la Trinitat Vella, són els barris del districte de Sant Andreu que tenen plans de barris.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Acte
22/09/2020
Fira de Barcelona
Notícia

Se celebrarà simultàniament que el congrés 'Innovative4Climate'. Tindrà lloc de l'26 a el 28 de maig al recinte firal de Gran Via

Notícia

El Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event, que va celebrar la seva primera edició el 29 i 30 de novembre al Disseny Hub Barcelona, va tancar les seves portes amb una gran assistència de públic. L’esdeveniment pioner, organitzat per Moda Sostenible Barcelona i impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, ha superat les expectatives i ha resultat tot un èxit que augura una segona edició.

Butlletí