Cues i expectació al Segrià per recollir els kits del ‘porta a porta’

Font: La Manyana i CC Segrià

02/10/2018 - 08:55

Els veïns d’Artesa de Lleida i Corbins van anar a buscar ahir els cubells i bosses necessàries

Els veïns d’Artesa de Lleida i Corbins van ser ahir els primers en anar a recollir el kit necessari (diferents cubells i bosses compostables) per fer a partir de l’1 d’octubre la recollida de la brossa domèstica amb el sistema del porta a porta.

A Corbins van recollir el kit a la sala d’actes de l’Ajuntament i a Artesa de Lleida al magatzem on hi ha l’allotjament de temporers. En totes dues poblacions el repartiment es preveu fer-ho en quatre dies diferents però ja ahir donada l’expectació ja van ser molts els que van acudir a la cita.

El dia 24 de setembre es va presentar a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Segrià el nou model de recollida de residus porta a porta que s’implantarà en les properes setmanes a 22 municipis de la Comarca del Segrià. Entre altres coses també es va presentar la web del servei www.segriapap.cat i el vídeo explicatiu de la campanya.

La presentació d’avui va anar a càrrec de la Presidenta del Consell Comarcal, Mª José Invernón, i del Director de l’Agència de Residus de Catalunya, el senyor Josep Maria Tost. Amb representants de l’empresa Sorigué, empresa adjudicatària del servei, alcaldes/esses i regidors/es dels municipis implicats amb el projecte. 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Lleida ha iniciat la recollida selectiva de residus porta a porta a una part dels barris de Pardinyes i Balàfia i ha posat a disposició de la ciutadania una app del porta a porta.

Notícia

El proper 25 de maig començarà a funcionar el nou model de recollida de residus a Calaf. Un cop realitzats tots els passos previs per part de l'Ajuntament, es farà efectiva la implantació del sistema porta a porta. Prèviament, durant el mes de maig, s'intensificaran les accions de comunicació per tal de fer arribar a tota la població la informació i el material necessari per realitzar la correcta gestió dels residus.

Notícia

Força participació i poques incidències en la primera nit de recollida de residus porta a porta al Vendrell. El veïnat dels nuclis de Sant Vicenç de Calders, el Nou Vendrell i Torreblanca s’han estrenat en aquest nou sistema que és només el començament d’un pla per a millorar en matèria de reciclatge. En aquest sentit, la regidoria de Recollida de Residus i de Medi Ambient anuncia que amplia de un a tres dies la recollida de poda a tot el municipi.

Butlletí