Cues i expectació al Segrià per recollir els kits del ‘porta a porta’

Font: La Manyana i CC Segrià

02/10/2018 - 08:55

Els veïns d’Artesa de Lleida i Corbins van anar a buscar ahir els cubells i bosses necessàries

Els veïns d’Artesa de Lleida i Corbins van ser ahir els primers en anar a recollir el kit necessari (diferents cubells i bosses compostables) per fer a partir de l’1 d’octubre la recollida de la brossa domèstica amb el sistema del porta a porta.

A Corbins van recollir el kit a la sala d’actes de l’Ajuntament i a Artesa de Lleida al magatzem on hi ha l’allotjament de temporers. En totes dues poblacions el repartiment es preveu fer-ho en quatre dies diferents però ja ahir donada l’expectació ja van ser molts els que van acudir a la cita.

El dia 24 de setembre es va presentar a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Segrià el nou model de recollida de residus porta a porta que s’implantarà en les properes setmanes a 22 municipis de la Comarca del Segrià. Entre altres coses també es va presentar la web del servei www.segriapap.cat i el vídeo explicatiu de la campanya.

La presentació d’avui va anar a càrrec de la Presidenta del Consell Comarcal, Mª José Invernón, i del Director de l’Agència de Residus de Catalunya, el senyor Josep Maria Tost. Amb representants de l’empresa Sorigué, empresa adjudicatària del servei, alcaldes/esses i regidors/es dels municipis implicats amb el projecte. 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article
Va ser el primer municipi amb aquest sistema a Catalunya

Actualment, Tiana està posicionat com el poble de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb el percentatge més elevat de recollida selectiva.

Notícia
Després de les primeres setmanes, el porta a porta es consolida

Des del pasat 1 d'abril, la recollida selectiva de residus porta per porta es realitza al centre de Manacor, a Mallorca. L’Ajuntament va repartir als veïnats calendaris on s’especifica quina fracció se’n pot treure cada dia, i també poals per dipositar la matèria orgànica. L’objectiu és facilitar el reciclatge.
Notícia
Foto: Ajuntament de Barcelona. Porta a Porta a Sarrià

Foto: Ajuntament de Barcelona. Porta a Porta a Sarrià

L'Associació de Municipis Catalans per a la Recollida selectiva Porta a Porta ha elaborat un document de recomanacions sobre la recollida i gestió de residus en municipis amb recollida porta a porta arran del COVID-19, amb informació tant per als servei de recollida com per a la ciutadania.

Butlletí