Comença l'estiu amb més del 60% dels residus separats a les platges a Arenys de Mar

22/07/2018 - 08:15

La recollida selectiva a les illes de platges d'Arenys de Mar presenta una recollida selectiva del 68’2% el mes de maig i un 60,9% al mes de juny

Ja fa uns quants anys que l'Ajuntament d'Arenys de Mar va apostar per col·locar illes amb quatre fraccions a totes les platges del nostre municipi amb l’objectiu de segregar els residus que es generen en aquest espai, especialment durant els mesos d'estiu, que és quan hi ha més afluència de persones.

Amb l'entrada en vigor del nou contracte de neteja de platges, disposem de les dades de cada fracció i els resultats són molt positius! Volem agrair a totes les persones usuàries de les platges el seu esforç per arribar a assolir aquests nivells de recollida selectiva.

L’Arca del Maresme -empresa que presta el servei- diposita la fracció resta al contenidor ubicat a la platja del Cavaió. Pel que fa a la resta de les fraccions, les transporta a un espai municipal i les diposita als contenidors corresponents. L'empresa que fa el servei de recollida selectiva de residus -Recolte- fa el buidatge d'aquests contenidors i els porta a tractar a la planta corresponent segons la fracció que sigui.

L'Ajuntament agraeix que cada visitant posi el seu granet de sorra perquè les platges d'Arenys siguin un espai més net i respectuós amb l’entorn.


 

Municipis: 

Relacionats

Article
Es publica una Guia per una bona gestió de residus

Arenys de Mar continua realitzant accions de la campanya de sensibilització "Arenys ho aporta tot" per avançar cap a un horitzó de residu zero.

Notícia

Arrenca la campanya "Arenys ho aporta tot" per incrementar la recollida selectiva de residus

Article

Mataró implanta una plataforma informàtica per millorar el seguiment del contracte de recollida de residus i neteja

Butlletí