Comença l'estiu amb més del 60% dels residus separats a les platges a Arenys de Mar

22/07/2018 - 08:15

La recollida selectiva a les illes de platges d'Arenys de Mar presenta una recollida selectiva del 68’2% el mes de maig i un 60,9% al mes de juny

Ja fa uns quants anys que l'Ajuntament d'Arenys de Mar va apostar per col·locar illes amb quatre fraccions a totes les platges del nostre municipi amb l’objectiu de segregar els residus que es generen en aquest espai, especialment durant els mesos d'estiu, que és quan hi ha més afluència de persones.

Amb l'entrada en vigor del nou contracte de neteja de platges, disposem de les dades de cada fracció i els resultats són molt positius! Volem agrair a totes les persones usuàries de les platges el seu esforç per arribar a assolir aquests nivells de recollida selectiva.

L’Arca del Maresme -empresa que presta el servei- diposita la fracció resta al contenidor ubicat a la platja del Cavaió. Pel que fa a la resta de les fraccions, les transporta a un espai municipal i les diposita als contenidors corresponents. L'empresa que fa el servei de recollida selectiva de residus -Recolte- fa el buidatge d'aquests contenidors i els porta a tractar a la planta corresponent segons la fracció que sigui.

L'Ajuntament agraeix que cada visitant posi el seu granet de sorra perquè les platges d'Arenys siguin un espai més net i respectuós amb l’entorn.


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

La regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament d'Alella ha instal·lat petites àrees de contenidors per facilitar la separació dels residus i fomentar la recollida selectiva dels residus als edificis i equipaments municipals, en el marc del Pla d’Acció Municipal (PAM).

Notícia

A partir del gener, la regidoria de Medi Ambient i l'ARCA del Maresme implantaran lleugeres modificacions per millorar-ne la gestió i reduir molèsties als veïns

Notícia

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Canet de Mar inicia aquesta campanya amb la intenció de reduir l'incivisme que fa que moltes persones abandonin a la via pública bosses de residus mal separats o fora del dia corresponent. Consta d'accions de sensibilització i conscienciació, amb atenció pesonalitzada als veïns de domicilis que no participin correctament de la recollida selectiva. Es comptarà amb la col·laboració de la Policia Local per sancionar les persones reincidents. 

Butlletí