Comença la recollida selectiva porta a porta a Capellades

Font: Ajuntament de Capellades

19/06/2018 - 09:06

El 18 de juny ha començat el servei de recollida d’escombraries Porta a Porta a Capellades.

Això voldrà dir que, a partir de les 8 del vespre, s’ha de deixar el cubell que toca -el marró de l’orgànica- a la porta de cada domicili. Cal recordar que les deixalles orgàniques s’han de treure dins una bossa compostable.

Encara tot avui dilluns i demà dimarts qui no hagi recollit el kit de reciclatge podrà fer-ho a l’antiga pizzeria Xups, al número 19 del Passeig Concepció. S’obre al matí de 11 a 2 i a la tarda de 5 a 8.

També avui dilluns, a partir de les 2 de la tarda, s’instal·larà a Capellades la Deixalleria Mòbil. S’hi estarà des d’avui i demà tot el dia, davant la confluència de la prolongació del Passeig Miquel i Mas amb el carrer Torrenova.

A partir d’ara qualsevol persona que tingui dubtes sobre horaris, sobre on va cada residu o altres temes es pot adreçar a l’Oficina d’Atenció al Públic, - a l’Antic Correus del número 2 del carrer del Portal-. A disposició dels usuaris hi ha un telèfon -689 714 713-; un correu electrònic –info@anoiaverda.cat- i un horari d’atenció presencial. A Capellades el primer dia que s’obrirà serà aquest divendres, de 4 a 7 de la tarda. També cada dimarts, de 10 del matí a 3 de la tarda.

Segons el nou calendari, dilluns toca orgànica, dimarts paper i cartró, dimecres envasos, dijous orgànica, aquest divendres tocarà resta (el vinent, vidre), dissabte orgànica i diumenge els envasos.


Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article
Va ser el primer municipi amb aquest sistema a Catalunya

Actualment, Tiana està posicionat com el poble de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb el percentatge més elevat de recollida selectiva.

Notícia
Després de les primeres setmanes, el porta a porta es consolida

Des del pasat 1 d'abril, la recollida selectiva de residus porta per porta es realitza al centre de Manacor, a Mallorca. L’Ajuntament va repartir als veïnats calendaris on s’especifica quina fracció se’n pot treure cada dia, i també poals per dipositar la matèria orgànica. L’objectiu és facilitar el reciclatge.
Notícia
Foto: Ajuntament de Barcelona. Porta a Porta a Sarrià

Foto: Ajuntament de Barcelona. Porta a Porta a Sarrià

L'Associació de Municipis Catalans per a la Recollida selectiva Porta a Porta ha elaborat un document de recomanacions sobre la recollida i gestió de residus en municipis amb recollida porta a porta arran del COVID-19, amb informació tant per als servei de recollida com per a la ciutadania.

Butlletí