Cerdanyola reparteix 3.000 difusors per estalviar aigua

L'Ajuntament també recuperarà pous en desús per fer front a la sequera
Font: Aj. Cerdanyola
15/04/2008

L'Ajuntament de Cerdanyola ha començat a repartir 3.000 difusors per tal de conscienciar a la població sobre la necessitat d'estalviar aigua en aquest temps de greu sequera. Aquests mecanismes de reducció del consum es poden demanar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i a les dependències de la Policia Local. Només cal complimentar un senzill imprès.

Una altra mesura engegada per l'Ajuntament serà la captació d'aigua del freàtic, amb una obra en marxa per recuperar el pou d'aigua del carrer de Sorolla, que es calcula pugui estar en funcionament en el termini d'un mes. També cal destacar la recuperació dels pous d'aigua situats als carrers de Joan Miró i de les Camèlies. A més llarg termini, el regidor de Territori, Rafael Bellido, assegura que en les noves promocions d'habitatge que tinguin lloc a Cerdanyola es tindrà en compte la utilització d'aigües grises i mecanismes d'escalfament immediat de l'aigua, el que permetria reduir el consum d'aigua per persona i dia fins als 70 - 80 litres.

El ban municipal contra la sequera recorda recomanacions d'estalvi d'aigua a l'àmbit domèstic que passen per accions tan simples com no deixar aixetes obertes, reduir el consum en sanitaris i bany, fer servir la dutxa el temps necessari i aprofitar al màxim la càrrega de la rentadora i rentaplats.

Relacionats

Article

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha realitzat aquest estiu dos projectes energètics que han comportat el canvi de la il·luminació de les escoles públiques i la instal·lació d’una planta fotovoltaica a l’Escola Bernat de Mogoda.

Acte
05/10/2020
Biblioteca El Castell de Vacarisses
Notícia
Jordi Garcia @LocalPres

Jordi Garcia @LocalPres

Una edició per streaming amb fira virtual, activitats i networking. Encara us hi podeu inscriure i podreu seguir l'emissió en directe des de la mateixa pàgina web congresacusti.cat el dies 14 i 15 d'octubre.

Butlletí