Centres educatius per una Tarragona sostenible

13/06/2023 - 10:00

Una quinzena de centres educatius presenten els seus projectes per una Tarragona sostenible.

La mostra que recull la tasca de l'alumnat es podrà veure al Centre Cultural Antic Ajuntament fins al 13 de juny.

El Centre Cultural Antic Ajuntament de Tarragona ha acollit lloc la presentació dels projectes per una Tarragona sostenible, que ha anat a càrrec de l’alumnat representant d’una quinzena de centres educatius de la ciutat. Es tracta de l’acte de cloenda del grup de treball ‘Lectura i entorn’, emmarcat en el Pla Educatiu d’Entorn. El tema escollit aquest curs escolar s’ha basat en un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, el qual vol aconseguir que les ciutats i els assentaments humans siguin inclusius, segurs, resilients i sostenibles.  

L’acte ha finalitzat amb la inauguració de l’exposició "Mira, parla, actua: per una Tarragona sostenible", una mostra que recull el resultat final del treball fet al llarg d’aquest curs escolar i que es podrà veure al Centre Cultural Antic Ajuntament fins al pròxim 13 de juny. L’exposició forma part enguany del cicle Cultura i extinció.  

L’acte ha comptat amb la participació del conseller d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona en funcions, Manel Castaño, i la inspectora d’Educació, Rosa Maria Codines.  


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Injuve reconeix la Conselleria de Joventut amb la distinció de 'Bona Pràctica' del projecte Climactives

Article

Els i les joves tarragonines calculen la petjada de carboni per frenar els efectes del canvi climàtic. L’alumnat ha incorporat mesures individuals i per al mateix centre per reduir la petjada ecològica.

Notícia

El cicle Cultura o Extinció celebra el Dia dels Oceans amb un espectacle flotant al Moll de Pescadors de Tarragona.

Butlletí