Castellbisbal vol que tots els edificis municipals tinguin plaques solars

El consistori està elaborant un estudi per equipar les taulades amb panells fotovoltaics
Font: Aj. Castellbisbal
25/02/2009
El vostre municipi és també notícia? Contacteu amb nosaltres: redaccio@sostenible.es

La Regidoria de Medi Ambient de Castellbisbal està elaborant un estudi per adaptar tots els equipaments municipals i els centres educatius del municipi a l'energia solar fotovoltaica. Un cop elaborat aquest informe, la Regidoria impulsarà la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a les cobertes de la totalitat dels edificis de l'ajuntament, dels tres CEIP de la vila i també de l'IES.

L'energia solar fotovoltaica és l'energia elèctrica que s'obté directament del sol. A través dels panells fotovoltaics que es volen instal·lar a les teulades dels equipaments municipals es podrà produir electricitat durant el dia, per emmagatzemar-la i consumir-la posteriorment.

Amb aquesta iniciativa, el consistori aposta per l'ús de fonts d'energia alternatives renovables i menys contaminants, així com per un consum més racional i eficient de l'energia.

Relacionats

Notícia

El vehicle compartit a Santa Perpètua de Mogoda ha recorregut 11.000 km i ha donat servei a 64 persones i el servei de lloguer de cotxe elèctric compartit a Castellbisbal ja té més d’una vintena de persones usuàries. A Rubí, durant aquest temps, el vehicle ha registrat un total de 484 lloguers i més de 30.000 quilòmetres amb 3.050 hores d’ús, de les quals 1.405 són provinents de vals i 1.645 de pagament a través dels socis de Som Mobilitat. 

Notícia

Una vuitantena d'inscrits, representants d'empreses i administracions, han rebut informació a la Masia de Can Serra sobre l'autoconsum energètic, en el marc de la 16a jornada tècnica organitzada per Rubí Brilla. Els assistents han pogut resoldre dubtes sobre la nova normativa de l'autoconsum energètic.

Notícia
Barcelona reparteix collita dels horts dels terrats municipals

La instal·lació impulsa aquesta acció de solidaritat de quilòmetre zero amb el doble objectiu d’ajudar aquells rubinencs i rubinenques que més ho necessiten durant l’estat d’alarma per coronavirus i d’evitar el malbaratament dels aliments cultivats

Butlletí