Cardedeu organitza un taller col·lectiu sobre el compostatge casolà

L'objectiu és donar suport a les campanyes municipals de recollida selectiva de residus
Font: Aj. Cardedeu
16/02/2010

La regidoria de Medi Ambient de Cardedeu ha organitzat un taller sobre compostatge casolà aquest proper diumenge 21 de febrer, a les 10.30 h, a la plaça de Sant Joan.

El taller -gratuït i obert a tothom- mostra el procés de transformació de la matèria orgànica en compost i la seva aplicació a la jardineria, de manera que els participants aprendran a convertir els residus orgànics de casa en un adob de qualitat. Es tracta d'una activitat participativa i de sensibilització ciutadana que té per objectius donar suport a les campanyes municipals de recollida selectiva de residus, promoure la tria selectiva de la matèria orgànica, donar a conèixer el procés de compostatge d'aquesta fracció i fomentar el compostatge casolà. En aquest sentit, entre els participants al taller se sortejaran compostadors domèstics.

Relacionats

Notícia

Tot i els darrers incidents ocorreguts els darrers mesos, com l’incendi d’una fàbrica de dissolvents a Montornès del Vallès i el temporal Gloria, que l’han afectat directament, és un fet la recuperació del riu Besòs i el bon estat de qualitat de l’aigua i dels entorns de la conca en el seu conjunt. 

Article
Fotografies: Adrià López-Baucell

Fotografies: Adrià López-Baucell

El Museu de Ciències Naturals de Granollers presenta un nou programa de ciència ciutadana per al seguiment de ratpenats (www.ratpenats.org). 

Notícia

L’Ajuntament de Sant Celoni planeja implantar el sistema porta a porta en un termini de dos anys

Butlletí