Cardedeu organitza un taller col·lectiu sobre el compostatge casolà

L'objectiu és donar suport a les campanyes municipals de recollida selectiva de residus
Font: Aj. Cardedeu
16/02/2010

La regidoria de Medi Ambient de Cardedeu ha organitzat un taller sobre compostatge casolà aquest proper diumenge 21 de febrer, a les 10.30 h, a la plaça de Sant Joan.

El taller -gratuït i obert a tothom- mostra el procés de transformació de la matèria orgànica en compost i la seva aplicació a la jardineria, de manera que els participants aprendran a convertir els residus orgànics de casa en un adob de qualitat. Es tracta d'una activitat participativa i de sensibilització ciutadana que té per objectius donar suport a les campanyes municipals de recollida selectiva de residus, promoure la tria selectiva de la matèria orgànica, donar a conèixer el procés de compostatge d'aquesta fracció i fomentar el compostatge casolà. En aquest sentit, entre els participants al taller se sortejaran compostadors domèstics.

Relacionats

Article
S’ha reduït la potència a equipaments tancats per la COVID-19

Setze ajuntaments es van interessar per la proposta del Servei Comarcal de Gestió Energètica i Aigua (SCGEA) del Consell Comarcal del Vallès Oriental d’ajustar la potència contractada en aquells equipaments que estaven tancats per la COVID-19.

Butlletí