Capellades estalvia aigua

Redacció
29/02/2012 - 00:00
L'Ajuntament de Capellades acollirà aquesta setmana l'exposició itinerant "La Nova cultura de l'Aigua" de la Diputació de Barcelona, en el marc de la campanya La Xarxa estalvia aigua i coincidint amb la Fira d'Hivern de Capellades, que tindrà lloc aquest diumenge 4 de març.

La mostra, que s'ha inaugurat aquest dimarts 28 de febrer estarà instal·lada a la sala municipal Les Voltes Casa Bas (c/ Amador Romaní, 4).   

La campanya d'estalvi d'aigua tindrà un punt d'informació al mercat Figueter de diumenge, on també es repartiran equips estalviadors d'aigua a la població.

A més, dissabte 3 de març, a les 18.30h, tindrà lloc una xerrada sobre la "Gestió eficient de l'aigua", a càrrec d'un tècnic de la Diputació de Barcelona a la mateixa sala municipal on hi ha l'exposició.

Aquesta iniciativa s'emmarca en la campanya d'estalvi d'aigua que promouen l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, a la qual s'han adherit 49 municipis catalans, entre ells Capellades.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Només n’autoritzarà aquells que s’instal·lin a les cobertes dels edifici

Acte
01/12/2023 - 09:45
Auditori de l'FMC: Via Laietana, 33 6è 1a Barcelona
Article

Des d’aquest divendres ja es pot circular pel tram de l’avinguda de Balmes mentre segueixen les obres en els altres trams de forma paral·lela

Butlletí