Canet canvia les papereres de recollida selectiva a dependències i equipaments municipals

19/05/2022 - 08:00

 L'objectiu és aconseguir reduir la quantitat de rebuig generada, reforçar el recordatori de la separació de residus i millorar la visibilitat de la recollida selectiva de cara a la ciutadania.

Des de l'Àrea de Medi Ambient s'estan canviant les papereres de recollida selectiva dels equipaments i dependències municipals. Per una banda, les papereres de sota-taula s'estan substituint per papereres de cartró per a la recollida selectiva de paper. Aquesta actuació permet reduir la quantitat de rebuig generada, ja que a les anteriors papereres sovint es barrejaven petites restes de residus orgànics, envasos i paper i cartró, impossibles de recollir selectivament. Per altra banda, es renoven els punts de recollida selectiva de les diferents fraccions, que inclouran papereres per a la recollida selectiva de paper i cartró, envasos, matèria orgànica i rebuig.

Els punts de recollida selectiva es reforcen a més a més amb un cartell recordatori del que s'ha de llençar a cada fracció. Les papereres grans de paper/cartró i d'envasos, formen part d'una campanya patrocinada per Ecoembes. Ja s'han canviat les papereres de l'edifici principal de l'Ajuntament, Arxiu, Serveis Tècnics, Ràdio Canet, Casa museu Lluís Domènech i Montaner, Sala Cultural Ramon de Capmany i la nova Sala Centru del Teatre Municipal de Canet. Durant les properes setmanes es farà el canvi a la resta de dependències i equipaments municipals.
 
Amb aquesta acció es pretén millorar i facilitar la recollida selectiva de residus, tant de cara al personal municipal com per a les persones visitants i usuàries dels equipaments així com donar exemple des de l'Ajuntament i millorar així la visibilitat de la recollida selectiva municipal.
 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Ha començat a operar la nova empresa concessionària del servei públic de recollida de residus urbans de Teià

Article
Es publica una Guia per una bona gestió de residus

Arenys de Mar continua realitzant accions de la campanya de sensibilització "Arenys ho aporta tot" per avançar cap a un horitzó de residu zero.

Article

Aquest és el balanç de les primeres setmanes de funcionament del servei de recollida selectiva, que s'aplica a un miler de llars de vuit urbanitzacions de Mataró.

Butlletí