Autoconsum al poliesportiu de Masquefa

09/02/2023 - 09:46

El Pavelló Poliesportiu 2 de Masquefa compta amb plaques fotovoltaiques d’autoconsum. 

L’actuació ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona en el marc del Programa sectorial Renovables 2030.

L’Ajuntament de Masquefa va finalitzar el passat mes de desembre de 2022 la instal·lació de plaques fotovoltaiques d’autoconsum col·lectiu de 126kW a la coberta del Pavelló Poliesportiu 2.

L’electricitat que es generi a través d’aquestes plaques (una producció anual estimada de 179.406,00 kWh) permetrà abastir aquest equipament i també es podrà utilitzar en diferents instal·lacions municipals pròximes situades en radi inferior a 500 metres: l’edifici de La Fàbrica Rogelio Rojo, la Llar d’Infants La Baldufa i els tres subministraments de l’Escola del Turó.

La instal·lació, a més, permetrà estalviar 86 tones d’emissions de CO2 i reduir la factura elèctrica municipal en més de 40.000€ anuals.

L’actuació ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona per valor de 109.644,14€ en el marc del Programa sectorial Renovables 2030.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament d'Argentona ha iniciat la instal·lació de 30 nous panells fotovoltaics a la coberta de l'edifici de l'Ajuntament nou, una inversió que està finançada a parts iguals per la Diputació de Barcelona i una línia d'ajuts provinents dels fons europeus FEDER, dins del programa per a l'impuls de les entitats locals cap a una economia baixa en carboni. 

Article

L'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID) i el Centre Cívic de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú disposen des de fa poques setmanes d'energia generada per plaques solars fotovoltaiques. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú mitjançant l'Agència Local de l'Energia i el suport de la Diputació de Barcelona, ha incorporat a l'EMAID una instal·lació fotovoltaica per autoconsum de 10 kW de potència i a la coberta del centre cívic una de 5 kW.

Notícia

L'Ajuntament d'Hostalets de Pierola instal·la plaques solars per autoconsum a la coberta de l'edifici consistorial.

Butlletí