Argençola inicial el nou sistema de recollida d'escombraries porta a porta

21/07/2018 - 08:31

El nou sistema de recollida d'escombraries es va posar en funcionament el 25 de juny i s'implanta a tot el municipi d'Argençola. 

Prèviament ,es va realitzar una reunió informativa per a presentar el nou sistema de recollida d'escombraries. 

Un tècnic d'Anoia verda del Consell Comarcal de l'Anoia va explicar com s'organitzarà el sistema d'àrees tancades i el seu funcionament. També va donar consells sobre com triar on va cada tipus de residu i resoldre els diferents dubtes dels assistents. 

Durant la sessió també es va visionar el vídeo de la campanya Anoia Verda en que hi ha participat l'humorista Peyu i on persones de diversos pobles de la comarca han participat en una prova pilot. 

Posteriorment, els veïns i veïnes van poder recollir la clau electrònica per accedir a les àrees, un cubell per separar la fracció orgànica i unes bosses per la brossa. 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El Consell Comarcal de l'Anoia presenta a Jorba el projecte de la 'Taxa Justa' de residus. El 10% de l'import serà variable i dependrà de la generació i la separació de cada llar.

Notícia

El compromís de comerciants i restauradors amb el compliment del sistema de recollida porta a porta a Igualada fa créixer els nivells de recollida selectiva.

Article

Abans de la implantació del sistema Porta a Porta, el percentatge de recollida selectiva de residus era del 45 %.

Butlletí