Argençola inicial el nou sistema de recollida d'escombraries porta a porta

21/07/2018 - 08:31

El nou sistema de recollida d'escombraries es va posar en funcionament el 25 de juny i s'implanta a tot el municipi d'Argençola. 

Prèviament ,es va realitzar una reunió informativa per a presentar el nou sistema de recollida d'escombraries. 

Un tècnic d'Anoia verda del Consell Comarcal de l'Anoia va explicar com s'organitzarà el sistema d'àrees tancades i el seu funcionament. També va donar consells sobre com triar on va cada tipus de residu i resoldre els diferents dubtes dels assistents. 

Durant la sessió també es va visionar el vídeo de la campanya Anoia Verda en que hi ha participat l'humorista Peyu i on persones de diversos pobles de la comarca han participat en una prova pilot. 

Posteriorment, els veïns i veïnes van poder recollir la clau electrònica per accedir a les àrees, un cubell per separar la fracció orgànica i unes bosses per la brossa. 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

A finals de febrer es va realitzar la reunió informativa sobre la implantació de la recollida selectiva de residus Porta a Porta als barris de Can Gorgs, Can Gorgs II i Ca n'Estaper
Notícia

Així ho ha constatat el conseller Damià Calvet a la comarca del Segrià, on els pobles que utilitzen aquest sistema de recollida tenen fins a un 80 % de recollida selectiva, mentre que els que no fan porta a porta es queden al 30 %. 

Notícia

Un any després de la posada en marxa del nou servei de recollida de residus a Collbató el balanç és molt positiu. La implantació de la recollida selectiva porta a porta de les 5 fraccions ha demostrat ser una bona opció, ja que la recollida selectiva ha augmentat, del 60 al 80%, i s’ha reduït la fracció resta gairebé a la meitat, del 40 al 20%.

Butlletí