Argençola inicial el nou sistema de recollida d'escombraries porta a porta

21/07/2018 - 08:31

El nou sistema de recollida d'escombraries es va posar en funcionament el 25 de juny i s'implanta a tot el municipi d'Argençola. 

Prèviament ,es va realitzar una reunió informativa per a presentar el nou sistema de recollida d'escombraries. 

Un tècnic d'Anoia verda del Consell Comarcal de l'Anoia va explicar com s'organitzarà el sistema d'àrees tancades i el seu funcionament. També va donar consells sobre com triar on va cada tipus de residu i resoldre els diferents dubtes dels assistents. 

Durant la sessió també es va visionar el vídeo de la campanya Anoia Verda en que hi ha participat l'humorista Peyu i on persones de diversos pobles de la comarca han participat en una prova pilot. 

Posteriorment, els veïns i veïnes van poder recollir la clau electrònica per accedir a les àrees, un cubell per separar la fracció orgànica i unes bosses per la brossa. 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El proper 25 de maig començarà a funcionar el nou model de recollida de residus a Calaf. Un cop realitzats tots els passos previs per part de l'Ajuntament, es farà efectiva la implantació del sistema porta a porta. Prèviament, durant el mes de maig, s'intensificaran les accions de comunicació per tal de fer arribar a tota la població la informació i el material necessari per realitzar la correcta gestió dels residus.

Article

Lleida ha iniciat la recollida selectiva de residus porta a porta a una part dels barris de Pardinyes i Balàfia i ha posat a disposició de la ciutadania una app del porta a porta.

Notícia

Força participació i poques incidències en la primera nit de recollida de residus porta a porta al Vendrell. El veïnat dels nuclis de Sant Vicenç de Calders, el Nou Vendrell i Torreblanca s’han estrenat en aquest nou sistema que és només el començament d’un pla per a millorar en matèria de reciclatge. En aquest sentit, la regidoria de Recollida de Residus i de Medi Ambient anuncia que amplia de un a tres dies la recollida de poda a tot el municipi.

Butlletí