Apagades simbòliques per l'Hora del Planeta

Font: 324.cat

26/03/2018 - 07:52

Milers d'edificis i monuments emblemàtics d'uns 180 països del món van quedar a les fosques entre les 20.30 i les 21.30 hores d'aquest dissabte 24 de març, per celebrar l'Hora del Planeta. S'hi van afegir ciutadans anònims i empreses per mostrar el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic.

La fundació Fons Mundial per la Natura (WWF) va convidar a participar en aquest acte simbòlic, a "connectar-se amb la Terra", i a compartir les experiències a les xarxes socials amb l'etiqueta #Connect2Earth.

A Catalunya, diversos municipis hi van participar en la iniciativa. Podeu consultar més dades en aquest enllaç.

L'apagada no pretén un estalvi: es tracta de provocar un debat sobre la degeneració del medi ambient, en una època marcada per l'acceleració del canvi climàtic i les amenaces a la biodiversitat del planeta

L'Hora del Planeta va començar amb l'apagada simbòlica de les llums a Sydney, l'any 2007. 


 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
27/03/2021 - 20:30
Notícia

L’ampliació incorpora vint municipis de l’entorn del Parc Natural, inclòs Falset, la capital del Priorat, que es converteix en l’única comarca de Catalunya que ha apostat en la seva totalitat per un projecte de protecció envers la contaminació lumínica. La zona rep la certificació com a Destinació Turística Starlight en reconeixement a la bona qualitat del cel nocturn.

Notícia

Aquest nou paviment fred permetrà reduir el soroll fins a 3db i també rebaixar 2 graus la temperatura ambient a l'estiu

Butlletí