Apagades simbòliques per l'Hora del Planeta

Font: 324.cat

26/03/2018 - 07:52

Milers d'edificis i monuments emblemàtics d'uns 180 països del món van quedar a les fosques entre les 20.30 i les 21.30 hores d'aquest dissabte 24 de març, per celebrar l'Hora del Planeta. S'hi van afegir ciutadans anònims i empreses per mostrar el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic.

La fundació Fons Mundial per la Natura (WWF) va convidar a participar en aquest acte simbòlic, a "connectar-se amb la Terra", i a compartir les experiències a les xarxes socials amb l'etiqueta #Connect2Earth.

A Catalunya, diversos municipis hi van participar en la iniciativa. Podeu consultar més dades en aquest enllaç.

L'apagada no pretén un estalvi: es tracta de provocar un debat sobre la degeneració del medi ambient, en una època marcada per l'acceleració del canvi climàtic i les amenaces a la biodiversitat del planeta

L'Hora del Planeta va començar amb l'apagada simbòlica de les llums a Sydney, l'any 2007. 


 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
26/03/2022 - 20:30
Notícia

Barcelona organitza aquest novembre nous tallers en el marc del ‘City Donut’, en els quals empreses i entitats reflexionaran sobre el model econòmic, intentaran definir els reptes de ciutat i plantejaran projectes per a donar-hi resposta. Ho faran en dos workshops diferents, els dies 8 i 29 de novembre, que reprenen el cicle encetat el passat juny.

Butlletí