A Dosrius a l’hora d’esmorzar, practiquen el Boc’n’ Roll!

17/09/2018 - 08:16

L’Ajuntament de Dosrius entregarà gratuïtament a tots els alumnes dels diferents centres educatius del municipi un original embolcall reutilitzable per a que en puguin fer ús a l’escola a l’hora d’esmorzar.

Amb l’objectiu de promocionar el foment del reciclatge i minimitzar la generació de residus al municipi, la Regidoria d’Educació activa aquest nou curs escolar 2018/2019 la campanya ‘Boc’n’Roll’, dirigida als infants dels centres educatius de la vila.

El Boc’n Roll és un embolcall reutilitzable per a entrepans, galetes, fruita i altres aliments que substitueix els productes tradicionalscom poden ser la bossa de plàstic o el paper d’alumini d’un sol ús. Està format per una cara tèxtil de cotó i polièster, i una cara de plàstic reciclable i molt resistent. El producte té un senzill sistema de tancament que protegeix i manté embolcallat l’aliment, adaptant-se a les seves dimensions.

Eduard Vila, regidor d’Educació, convida a les famílies a sumar-se a la iniciativa i emmarca aquesta campanya en la voluntat de l’equip de “seguir educant i formant els nostres fills i filles en el benefici col·lectiu que representa tenir cura del nostre entorn i del medi ambient”.

Per tot plegat, l’Ajuntament entregarà gratuïtament a tots els alumnes dels diferents centres escolars del municipi un ‘Bock’n’Roll’ per a que en puguin fer ús des del primer dia a l’hora d’esmorzar al pati. Els ‘Bock’n’Roll’ es distribuiran des dels propis centres d’ensenyament obligatori conjuntament amb el material propi dels centres durant els primers dies de classe. A més, també es facilitarà aquest embolcall especial a tots els infants nous que es matriculin i els que iniciïn P3 ens els cursos següents.   


Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Arenys de Mar fa una campanya per reduir l'ús de plàstic en el consum alimentari.

Notícia

Barcelona, Tarragona, Girona, Cambrils, Mont-roig, Mataró, Calonge i Lloret de Mar s'han adherit a aquesta campanya durant aquest estiu. 'Fes circular la teva llauna al groc' és una iniciativa del programa europeu de sensibilització ambiental 'Cada lata cuenta', que té l’objectiu d’incrementar el reciclatge de les llaunes de begudes.

Notícia

Actualment a Arenys de Munt el nivell de reciclatge és del 45%, i tot i que s’ha augmentat un 8% respecte a inicis d’any, des de l’Ajuntament es mostren disconformes amb la xifra actual. Per tal d’assolir l’objectiu del 60% marcat per l’Agència de Residus de Catalunya, a banda de les campanyes que es duran a terme, el regidor de Medi Ambient, Jordi Maimí demana la col·laboració del poble.

Butlletí