A Dosrius a l’hora d’esmorzar, practiquen el Boc’n’ Roll!

17/09/2018 - 08:16

L’Ajuntament de Dosrius entregarà gratuïtament a tots els alumnes dels diferents centres educatius del municipi un original embolcall reutilitzable per a que en puguin fer ús a l’escola a l’hora d’esmorzar.

Amb l’objectiu de promocionar el foment del reciclatge i minimitzar la generació de residus al municipi, la Regidoria d’Educació activa aquest nou curs escolar 2018/2019 la campanya ‘Boc’n’Roll’, dirigida als infants dels centres educatius de la vila.

El Boc’n Roll és un embolcall reutilitzable per a entrepans, galetes, fruita i altres aliments que substitueix els productes tradicionalscom poden ser la bossa de plàstic o el paper d’alumini d’un sol ús. Està format per una cara tèxtil de cotó i polièster, i una cara de plàstic reciclable i molt resistent. El producte té un senzill sistema de tancament que protegeix i manté embolcallat l’aliment, adaptant-se a les seves dimensions.

Eduard Vila, regidor d’Educació, convida a les famílies a sumar-se a la iniciativa i emmarca aquesta campanya en la voluntat de l’equip de “seguir educant i formant els nostres fills i filles en el benefici col·lectiu que representa tenir cura del nostre entorn i del medi ambient”.

Per tot plegat, l’Ajuntament entregarà gratuïtament a tots els alumnes dels diferents centres escolars del municipi un ‘Bock’n’Roll’ per a que en puguin fer ús des del primer dia a l’hora d’esmorzar al pati. Els ‘Bock’n’Roll’ es distribuiran des dels propis centres d’ensenyament obligatori conjuntament amb el material propi dels centres durant els primers dies de classe. A més, també es facilitarà aquest embolcall especial a tots els infants nous que es matriculin i els que iniciïn P3 ens els cursos següents.   


Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Cabrera de Mar fa una crida a les empreses que estiguin interessades a participar en el projecte d’economia circular que es promou des de QuatreRibes

Notícia

Totes les urbanitzacions adoptaran el nou sistema de recollida a l’octubre, i se’n retiraran els contenidors que molts cops són ‘punts negres’.

Notícia

 L'objectiu és aconseguir reduir la quantitat de rebuig generada, reforçar el recordatori de la separació de residus i millorar la visibilitat de la recollida selectiva de cara a la ciutadania.

Butlletí