7.000 persones visiten el Mercat de 2a mà i d'Intercanvi de Vilanova i la Geltrú

Font: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
03/12/2012 - 00:00

El Mercat de 2a mà i d'Intercanvi de Vilanova i la Geltrú ha arribat a la cinquena edició amb un èxit espectacular de visitants. Prop de 7.000 persones van visitar una iniciativa que en les darreres edicions, al llarg d'aquest 2012, ha passat de 100 a 200 participants. 

El doble de punts de venda, doncs, i més del doble de visitants, que van fer que en alguns moments del matí de diumenge la plaça de les Casernes fregués la saturació.

Des del Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament, que és qui organitza l'acte, s'està plantejant valorar el canvi d'ubicació en cas que l'actual progressió continuï.

La valoració d'aquesta edició també és positiva pel que fa a les transaccions comercials, que han augmentat.

Tant els responsables del Banc del Temps com l'associació ECOL3VNG, impulsora de la moneda social Turuta, estan molt satisfets de la jornada, ja que l'elevat nombre de visitants ha permès difondre els seus projectes. Precisament, la Turuta és cada cop més coneguda, aquest fet es constata en l'augment de parades on es podia comprar i vendre amb aquesta moneda social.

A banda de la proximitat de les dates de Nadal, que és propícia per aquest tipus de mercats, el Servei de Medi Ambient també valora de manera positiva el fet d'haver participat en la Fira Troba't al Nucli Antic, que ha contribuït a l'èxit de participació del Mercat de segona mà. 

AdjuntMida
Image icon mercat-intercanvi2.jpg68.91 KB

Relacionats

Article

Mou-te pel zero! és una campanya impulsada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb Go Zero Waste amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i el comerç local a través de reptes a l’abast de tothom.

Notícia

Butlletí